15. prosince 2023 16:55

Kazma prodává rekvizity ze svého filmu za šílené ceny. Zdaleka nejdražší je trezor

Další Kazmovo překvapení a změna plánu – dobročinná dražba se nekoná.

Kazmův hit ONEMANSHOW: The Movie má další bizarní dohru – jako by nestačilo, že nikdo nerozluštil šifru z filmu, takže pak Kazma milion dolarů vysypal z vrtulníku mezi lidi na pole, kde se o dolarové bankovky strhnul lítý boj. Něco nám říká, že o prodej rekvizit z filmu se taková bitva nesvede. Jejich cena je totiž vskutku exkluzivní, což už komentují naštvaní fanoušci.

Kazmovým původním plánem přitom bylo všechny rekvizity vydražit a výnos pak věnovat charitě. „My jsme si řekli, že bychom všechny rekvizity a kostýmy vydražili na nějaké dražbě a dali je na nějakou hezkou nadaci,“ řekl na konci září v pořadu Ukaž káru. Slíbil tehdy, že na Instagramu odhalí, kdy a kde se bude dražba konat.

Nakonec je všechno jinak a rekvizity nabízí ze pevnou cenu na vlastním online storu, o dobročinnosti nikde ani zmínka. Jedná se o plyšem potaženou sledovací dodávku ve stylu psa, kontejner, v němž bylo zakopáno Kazmovo auto a vyhazoval z něj taky milion dolarů, a nakonec i průhledný trezor, k němuž na pražské Výstaviště putovali fanoušci, aby zkusili štěstí ve zmíněné hře.

Začněme průhledným trezorem z neprůstřelného skla, který může být váš už za 2,89 milionu korun. Objekt, který střežil více jak šest týdnů milion dolarů prý odolal několika vandalským útokům bez jediného škrábnutí. „Ideální pro ukládání vysokých částek v hotovosti, případně jako kryt před blížícím se koncem světa pro jednotlivce, či malou rodinu,“ píše se na stránkách. Součástí jsou čtyři funkční televize, klimatizace a funkční terminál pro scan karet a numerická klávesnice pro zadání hesla na otevření dveří.

Nechybí sledovací dodávka Hot Doggie oblečená do psího kostýmu, která má najeto 776 tisíc kilometrů, a to „včetně párkovače s kapacitou ohřevu cca 40 párků a nahřívadla na 8 rohlíků. Pes je pojízdný, s platnou STK“. Charakteristika taky uvádí, že se „jedná o nepřekonatelný coondolap, ve kterém stačí přijet před jakoukoliv diskotéku či vesnickou zábavu a víte, že domů nepojedete sám (funguje i v Praze a Říčanech)“. Cena? 1,49 milionu.

V podstatě jen obrandovaný lodní kontejner, samozřejmě s pestrou filmovou historií a názvem Million Dollars, pak zájemce vyjde na 899 tisíc. „To jsem zvědavý, kdo si tohle koupí,“ píše se v jedné z tiktokových reakcí. „Jak na ty ceny přišel? Vymyslel si to sám? Taková blbost, ode mě neuvidí ani korunu,“ pozastavuje se jiný.

Zájemci se jistě nebudou počítat ve stovkách, na druhou stranu bychom se vůbec nedivili, kdyby už všechny rekvizity byly zarezerované. Šílenství v českých kinech i napříč společností ukázalo, že Kazmova hra s diváky funguje a jistě se najde někdo, kdo si za za slavné artefakty rád připlatí, aby se stal součástí fenoménu... než Kazma představí další.

Zdroj: Kazmův Facebook

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický