15. listopadu 2023 15:22

Kazmův filmový megahit konečně vyšel online

Kontroverzní filmový fenomén zamířil na streaming dříve než se čekalo.

Kazmův první celovečerní film ONEMANSHOW: The Movie letos způsobil neskutečné pozdvižení. Nejdříve překonal veškeré rekordy v předprodejích, a pak i ty návštěvnické z prvních dnů projekcí. Tím to však neskončilo, jelikož ještě mnoho týdnů přitahoval pozornost svým přesahem do reality – tím byla soutěž o milion dolarů.

Názory na jeho originální filmový tvar se dost lišily a rozcházely – mnozí ho prohlašovali za dokonalé rozvinutí jeho mystifikačních nápadů se zajímavými přesahy, jiní za nabubřelou a cynickou hru s diváky zabalenou do dobročinného hávu.

Pokud jste snímek dosud vynechali, máte teď jedinečnou možnost podívat se na něj a udělat si vlastní názor. Ode dneška je totiž k dispozici předplatitelům streamovací služby Netflix, kde se objevuje pouhých 90 dní od kinopremiéry.

Dodejme, že Kazmovu šifru se nakonec nepodařilo nikomu rozluštit a tak peníze rozsypal na poli do davu lidí, kteří dostali možnost nasbírané peníze věnovat na charitu. Celou akci a její výsledek by mělo shrnout ještě speciální video. Třeba se v něm objeví i statistika, kolik z částky nakonec skutečně putovalo na dobrou věc.

Zdroj: CSFD

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný