4. října 2023 15:20
Adam Vala

Nová fotka z Jokera 2 vám rozzáří den. Režisér s ní oslavil výročí

Režisér Todd Phillips připomíná pokračování Jokera novou fotkou s Arthurem. Do premiéry zbývá přesně rok.

Tři roky od premiéry prvního filmu a přesně rok před vydáním dvojky s názvem Joker: Folie à deux režisér Todd Phillips (Pařba ve Vegas) připomíná fanouškům, že druhý díl bude… jiný. Už nějakou dobu víme, že má snímek, ve kterém si mimo jiné zahrála i zpěvačka Lady Gaga, má být muzikálem. Nebo minimálně zahrnovat několik hudebních čísel. A že to v Gothamu nebude jenom samá deprese, šílenství a násilí, pak napovídá právě i nová fotka.

Na té je vidět hlavní postava Arthur vedený v policejním doprovodu, přičemž kolem něj mají všichni jinou barvu deštníku. Vzniká tak poměrně zajímavý kontrast, jenž bude opět nejspíš odrážet to, co se děje v nitru Arthurovy duše. Právě tu by mohla „obarvit“ přítomnost populární záporačky Harley Quinn (Gaga), jejíž vztah s Jokerem bude v tomto snímku ústředním tématem.

Ještě se hodí připomenout, že tento snímek z produkce studia Warner Bros. a DC nebude součástí nového rebootovaného univerza Jamese Gunna, nýbrž samostatným celkem podobně jako například The Batman s Robertem Pattinsonem. Nový film každopádně dorazí do kin 4. října 2024, na první ukázku si tak budeme muset ještě minimálně pár měsíců počkat.

Zdroj: Screen Rant, Instagram

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný