29. ledna 2024 12:15

Mimoni jsou zpátky! První trailer Já, padouch 4 ukazuje další zábavný megahit

Trailer filmu Já, padouch 4

Už letos v létě se vrátí velká animovaná série, které dala světu Mimoně.

Já, padouch 4 konečně dostal první trailer, v němž nechybí napravený padouch Gru (v originále Steve Carrell), jeho žena Lucy (Kristen Wiig), tři adoptované dcery Margo, Edith i Agnes a samozřejmě Minoni. Překvapením je pak nový přírůstek do rodiny Gru Junior, který si svého otce zrovna dvakrát neoblíbil...

Čtěte také: Oscarové nominace ovládl tříhodinový opus o fyzikovi. Seznam odtajnil i další favority

Novým nepřítelem bude Maxime Le Mal (Will Ferrell) a jeho osudová žena Valentina (Sofia Vergara), kteří donutí rodinu dát se na útěk. Trailer začíná tóny písničky Sweet Child O' Mine od Guns N' Roses, kterou nedávno silně provařil snímek Thor: Láska jako hrom a v závěru sáhne po další pecce z osmdesátek, Maneater od Hall & Oates.

Režírovat bude prověřený Chris Renaud (první dva díly Já, padouch) v tandemu se zkušeným animátorem Patrickem Delageem, který kromě série Já, padouch pracoval na vizuální podobně hitů jako Zpívej, VALL-I nebo Ratatouille.

Třetí díl v roce 2017 utržil miliardu dolarů a celá série tak překonala Shreka v boji nejúspěšnější animovanou franšízu. Zatím poslední spin-off Mimoni 2: Padouch přichází (2022) zvládnul ve stalé ještě post covidových kinech parádních 940 milionů, takže málokdo pochybuje, že i čtyřka bude plnit kinosály po celém světě.

Do českých kin vtrhne snímek 4. července 2024.

Zdroj: The Playlist, Screen Rant

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný