28. dubna 2023 10:45

Hunger Games jsou zpátky! Trailer nového filmu ukazuje krutý boj o přežití

První trailer filmu Hunger Games: Balada o ptácích a hadech

Populární série Hunger Games vrátí diváky do krutého diktátorského světa země Panem.

Osm let po završení původní ságy dostaneme pohled na mladého osmnáctiletého Coriolanuse Snowa (Tom Blyth) v desátém ročníku Hlavových her, tedy dávno předtím, než jak jsme ho poznali coby uhlazeného fašistického diktátora v podání Donalda Sutherlanda. Adaptace románu Balada o ptácích a hadech dorazí do českých kin už 16. listopadu 2023 a konečně se ukazuje v prvním traileru.

V něm se můžeme kochat pohledem na skvěle provedené dystopické lokace i atraktivní herecké obsazení. Dívčí zástupkyni chudého dvanáctého kraje Lucy Gray Baird ztvární Rachel Zegler (West Side Story, druhý Shazam), jako lidé stojící za samotnými hrami se pak předvedou Peter Dinklage (Hra o trůny), Viola Davis (Sebevražedný oddíl) a Jason Schwartzman (Grandhotel Budapešť). Dále se na plátně objeví také Hunter Schafer (Euforie) nebo Ashley Liao (Physical).

Režie se opět chopí veterán série Francis Lawrence, který má za sebou také filmy jako Constantine nebo Já, legenda. Kdo je nevinný zpěvný pták a kdo had, čekající na svou příležitost udeřit, z traileru záměrně není jasné... ale rozhodně slibně navnadil na výsledek. Souhlasíte?

Zdroj: The Playlist

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický