26. února 2024 20:10
Martin Kolář

Nejodvážnější film roku má perfektní trailer. Epický návrat Kevina Costnera jde ve stopách Top Gunu 2

Trailer filmu Horizon: An American Saga - Chapter 1

Dvojka Top Gunu nahnala do kin spoustu lidí, kteří chtějí vidět poctivé velkofilmy. Dokáže to samé i Horizon?

Hollywood na nás sype jeden digitálně přepálený blockbuster za druhým (alespoň že některé vypadají dobře, díky bohu za Dunu!), čas od času ale někdo udělá velký krok zpátky. Před pár lety to byl Tom Cruise, jenž úspěšně hrál na nostalgickou notu s Top Gunem 2, a letos to samé zkusí Kevin Costner.

Jeho nový projekt Horizon je čtyřdílnou westernovou ságou, do níž legendární herec a režisér vložil spoustu vlastních peněz. Asi je mu stejně jako vám jasné, že něco takového v kinech automaticky propadne. Costner ale doufá, že natočí čtyři pecky, které si najdou diváky navzdory své prvoplánové neatraktivitě.

V tuhle chvíli jsou natočené dva filmy (jejich premiéry budou v červnu a v srpnu) a chystá se třetí, přičemž musíme doufat, že dá Costner všechno dohromady dřív, než mu zhatí plány nízké tržby. Trailer prvního dílu, který právě dorazil na internet, je sice fenomenální, ale... znáte to. Mít super trailer je jedna věc a mít plná kina druhá.

Snad se tedy Costnerovi zázračně poštěstí a splní si svůj cíl – natočit čtveřici filmů, které budou bez ohledu na počet diváků v kinech jednoduše nezapomenutelné.

Zdroj: ThePlaylist, Variety

Martin Kolář

Externí redaktor Prima COOL a Prima ZOOM

Sdílejte článek
Štítky Hollywood Kevin Costner Horizon Horizon: American Saga

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický