4. prosince 2023 15:15

Trefa přímo do obličeje. Hvězdu marvelovek a Duny zasáhl hozený předmět při focení na pódiu

Mezi fanoušky se šíří podivná nemoc. Její nejnovější obětí se stala i jedna z hvězd chystaného pokračování filmové Duny.

Brazilský Comic Con přinesl kromě záplavy zajímavých trailerů taky prezentaci druhého dílu Duny. Bohužel to hlavní, co z ní vstoupí do podvědomí, je zásah Florence Pugh (Oppenheimer, Black Widow, Slunovrat) přímo do obličeje předmětem hozeným z publika.

Na setkání s fanoušky z herců dorazili taky Timothée Chalamet, Zendaya či Austin Butler. Když všichni nastoupili společně s režisérem Denisem Villeneuvem před dav fanoušků, přiletěl z něj projektil a trefil Pugh těsně vedle oka do obličeje. O otřesenou herečku se pak museli postarat kolegové.

Házení předmětů na hvězdy se poslední dobou stalo podivným trendem, kvůli němuž se pro ně stává vystupováním adrenalinovou záležitostí, jelikož se nemůžou soustředit a po pódiu se pohybují v nejistotě, co a odkud na ně přiletí. Známé se staly třeba incidenty při koncertech Harryho Stylese, Drakea nebo Cardi B, která po zásahu vodou hodila ve vzteku do publika mikrofon. Bebe Rexha byla při koncertu trefená telefonem a musela s tržnou ránou na šití.

Svérázným způsobem na to zareagovala při nedávném americkém koncertě britská zpěvačka Adele. „Jen se opovažte na mě něco hodit a zabiju vás,“ prohlásila k davu, do kterého pak vystřelila tričko z vlastní merchandise kolekce.

Druhá Duna dorazí do českých kin v novém termínu 29. února 2024. Florence Pugh v něm ztvární princeznu Irulan. K novým hercům budou patřit taky Christopher Walken (Imperátor Shaddam IV.), Austin Butler (Feyd-Rautha Harkonnen) nebo Léa Seydoux (Lady Margot).

Zdroj: The Hollywood Reporter, Deadline

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný