9. října 2024 18:15

Deník princezny 3 je potvrzen. Anne Hathaway natočila pro fanynky video

Pokračování romantického hitu se stává potvrzenou jistotou.

„Zázraky se dějí, vracíme se do Genovie... Pohádka pokračuje!“ tak okomentovala Anne Hathaway oficiální oznámení návratu do své nejslavnější role královny Amelie Mignonette Thermopolis Renaldi, známé jednoduše jako Mia, ve filmu Deník princezny 3.

Přípravy natáčení už jsou v plném proudu, režie se ujme Adele Lim, která stála za kamerou filmu Holky na tripu a jako scenáristka napsala hity Raya a drak nebo Šíleně bohatí Asiati. „Jako skalní fanynka původních Deníků princezny jsem nadšená, že budu moci přinést trojku téhle oblíbené série. Těšíme se, až budeme na plátně moci s diváky po celém světě oslavovat tak základní principy, jakými jsou ženská síla, radost i moudrost,“ napsala režisérka v oficiálním prohlášení.

Štafetu převezme po zkušeném veteránovi romantických filmů Garrym Marshallovi (Pretty Woman, Nevěsta na útěku, Přes palubu), který zemřel v roce 2016 na následky mozkové mrtvice. Scénář k novince píše Flora Greeson (Kalifornský sen) a dosud nebylo oznámeno, zda se vrátí další z herců včetně Julie Andrews coby urozené babičky hlavní hrdinky Clarisse nebo Chrise Pinea jako Nicholase Devereauxe.

Čtěte také: Další Stmívání vyjde rovnou na Netflixu. Takhle jste Edwarda ještě nepoznali

Anne Hathaway se letos představila v romantice Představa o tobě a v thrilleru Mateřské instinkty. Vrátí se i do pokračování hitu Ďábel nosí Pradu (2006), k němuž napsala scénář autorka původního filmu Aline Brosh McKenna.

Zdroj: Variety, Deadline

Video: Nový erotický thriller Babygirl s Nicole Kidman v prvním sado-maso traileru

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický