5. srpna 2024 14:20

Deadpool je mrtvý, ať žije Deadpool. Marvel konečně odhalil, kdo ho nahradí

Marvel dělá s Deadpoolem hodně divoké věci, na které spousta fanoušků možná není připravena.

Zrovna v době, kdy snímek Deadpool & Wolverine plní kina po celém světě a míří k historickému rekordu nejnavštěvovanějšího filmu s dospělou eRkovou přístupností všech dob, dostávají fanoušci nový pohled do budoucnosti tohoto superhrdiny.

Byl totiž zveřejněn dosud utajovaný přebal sešitu Deadpool #7 od Marvel Comics, a najednou je jasné, proč byl dosud skrývaný před zraky fanoušků. Prozrazuje totiž, že si deadpoolovský kostým poté, co Wadea Wilsona zabije padouch Death Grip, obleče jeho dcera Ellie Camacho. Ta má dle slov autorů komiksu Codyho Ziglara a Rogêho Antônia pokračovat v náročném výcviku u Taskmastera, aby se vydala na cestu pomsty za svého otce.

„Deadpool je mrtev, ať žije Deadpool! Wade padl a jeho dcera Ellie se ujímá vedení,“ stojí v oficiálním průvodním textu komiksu. Tvůrci zároveň naznačili, jak náročné to Ellie bude mít, jelikož Death Grip je skutečně unikátní druh padoucha. „Studoval mystická umění, něco jako akademii Doctora Strange. Jenže on je odpadlík, mix mystika s někým jako je Shang-Chi s některými vlastnostmi Iron Fista. Vybudoval si náboženství podobné kultu, které se točí kolem pronásledování smrti a hledání jejího avatara,“ popsali Ziglar a Antônio magazínu ComicBook.

Komiks Deadpool #7 vychází v anglickém originále 7. října 2024. Zatím je zřejmé, že se osud Deadpoolovy filmové podoby ještě nějaký čas neuzavře, komiks však rozhodně naznačuje možnou cestu. Ostatně možný konec Deadpoola už ukázal i aktuální snímek – mohl by přijít v rámci finále chystané dvojice filmů s Avengers.

Zdroj: Newsarama, Geek Tyrant

Video: Trailer třetího Deadpoola

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický