1. července 2024 15:50

Bude Iron Man v Deadpoolovi 3? Unikly informace o plánech s Downeym

Zákulisní informace potvrzují, že vedení Marvel Studios skutečně chystá návrat prověřených hrdinů.

Deadpool & Wolverine vlétnou už brzy do kin, takže dojde i na první projekce za zavřenými dveřmi, včetně těch pro novináře. Mezi nejdiskutovanější témata každé marvelovky vždy patří potitulkové scény naznačující širší souvislosti a budoucí směřování celého univerza. A právě kolem nich se aktuálně točí zajímavé informace.

Čtěte také: Odmítal dělat ústupky, zažil vrcholy i pády. Ve Varech pokřtili knihu o režisérovi Kmotra

Známý kritik a insider Devin Faraci nedávno přišel s odvážným tvrzením, že v Marvel Studios vážně zvažovali, že by se vrátil Robert Downey Jr. (tentokrát jako padouch Doctor Doom), ale nakonec si vše rozmysleli, ačkoli by šlo něco takového v rámci mnohovesmíru vykombinovat.

Jejich zájem o jakýkoli návrat Downeyho se pak měl podle Daniela Richtmana přetavit v jeho angažování pro potitulkovou sekvenci právě ve třetím Deadpoolovi. „Mělo to posloužit jako pojítko k Avengers: Secret Wars a zároveň jako odkaz na jinou scénu, která se ve filmu objeví, ale kterou nebudu spoilerovat,“ naznačil Richtman. Ani to nakonec neklaplo, je však zcela jasné, že Marvel kolem Downeyho i nadále krouží.

Insider schovaný pod přezdívkou Cryptic HD Quality vše uklidnil slovy o tom, že třetí Deadpool skutečně nechystá v potitulkové scéně žádnou bombu: „Nic velkého neodhalí ani nedodá. Film funguje sám o sobě a je tak i myšlený. Určitě se na něm však v budoucnu ještě bude stavět.“

Deadpool & Wolverine od režiséra Shawna Levyho startuje v českých kinech 25. července 2024. V hlavních rolích uvidíme Ryana Reynoldse, Hugha Jackmana, Emmu Corrin, Morenu Baccarin, Roba Delaneyho, Leslie Uggams a také hned několik zástupců X-Menů v dosud utajovaných cameo rolích.

Zdroj: FandomWire, Comic Book Movie

Video: Trailer Deadpoola 3

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný