25. října 2023 12:45
Adam Vala

Plakát Constantinea 2 s Keanu Reevesem budí nadšení. Fanouškovi se opravdu povedl

Internet nadchnul fandovský plakát na pokračování komiksového Constantinea s Keanu Reevesem. Jak to s filmem ve skutečnosti vypadá?

Nebýt té proklaté stávky scenáristů a v současnosti pro změnu herců, možná už jsme se mohli bavit o tom, kdy se začne natáčet. Takhle máme bohužel jenom jeden extrémně vydařený fandovský plakát. O čem je řeč? No přece o pokračování kultovního Constantinea podle komiksu Hellblazer s Keanu Reevesem v hlavní roli.

Mohlo by vás zajímat: 7 věcí, které nevíte o Keanu Reevesovi: Kolik peněz odmítl, aby nemusel hrát v Nebezpečné rychlosti 2?

Před časem totiž vyšlo najevo, že zájem o pokračování snímku z roku 2005 má jak studio, tak Reeves spolu s režisérem Francisem Lawrencem. Představitel Johna Wicka se dokonce sešel s novým šéfem DC studia Jamesem Gunnem, aby záležitost prodiskutoval, a údajně si oba nad možným sequelem notovali.

V zásadě je tedy tento snímek, jenž by byl součástí série „Elseworlds“ (tedy filmů mimo připravovaný kánon DC), jen otázkou času. Času, který mezitím fanoušci využívají k tomu, aby alespoň snili nad případnou podobou slavného komiksového exorcisty v novém filmu. Jeden takový návrh se v uplynulých dnech stal virálním, protože ukazuje, jak by se mohl dnes již podstatně starší Reeves přiblížit svému komiksovému předobrazu. Mrknout se na něj můžete níže.

Snímek má každopádně hotový námět a scenárista Akiva Goldsman už se snad i pustil do psaní scénáře. Jakmile to tedy situace umožní a Reeves i Lawrence si najdou čas, nemělo by rozjetí kamer už nic stát v cestě.

Zdroj: Screen Rant, Instagram

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný