7. dubna 2024 12:19

Halloween chudých. Bloodline Killer vraždí v prvním traileru

Trailer k filmu Bloodline Killer

Béčkovější variace na Halloween brzy udeří na streamu. Maskovaný sériový vrah v ní pořádně prožene maloměsto.

Streamer Tubi se specializuje na béčkovou zábavu a často bývá označován za online ekvivalent „videopůjčovny před zavřením“, nicméně i to je součástí jeho kouzla. Jeho nabídku brzy rozšíří slasherový kousek od Vertical s názvem Bloodline Killer, který si evidentně bere nemálo inspirace ze slavného Halloweenu.

Mohlo by vás zajímat: 21 hororů, ze kterých vám půjde mráz po zádech

Příslib oddechového slasheru

Hlavní postavou je Moira Cole, jejíž nejbližší padli za oběť jejímu šílenému bratranci, Lee Morrisovi. V současnosti žije na malém městě, přičemž se jí výročí traumatu připomíná každý Halloween, tím spíš, že její příběh se stal předlohou pro úspěšnou filmovou sérii. Přitom se ale odkudsi ze stínů vynoří maskovaný vrah a krev začne opět téct proudem.

Zní to jako kombinace Vřískotu a Halloweenu, jen ukotvená v béčkovějších vodách. Trailer to víceméně potvrzuje, scény s maskovaným zabijákem nejsou špatné a podle všeho nás čeká solidní hororová zábava. Film režíruje Ante Novakovic, v hlavních rolích se představí Taryn Manning, Drew Moerlein, James Gaudioso, Bruce Dern a Tyrese Gibson. Filmu se dočkáme 26. dubna.

Zdroje: Geek Tyrant/YouTube

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný