24. května 2024 12:55

Wednesday v říši mrtvých. Trailer nové hororové komedie Tima Burtona oživuje legendárního démona

Český oficiální trailer filmu Beetlejuice Beetlejuice.mp4

Věhlasný filmař se vrací k příběhu, který mu pomohl prorazit v Hollywoodu. Na pomoc si bere staré známé, ale i novou generaci hvězd.

Tim Burton netočí dvojky, a když už, tak jen s Michaelem Keatonem. Poprvé pravidlo porušil v případě Batmana a podruhé až teď se snímkem Beetlejuice Beetlejuice, v němž se kromě Keatona (Beetlejuice) vrací také Winona Ryder (Lydia) a Catherine O’Hara (Delia).

Čerstvý trailer nás uvádí do zápletky, v níž se sejdou tři generace Deetzových u příležitosti pohřbu. Nejmladší z nich, Astrid (Jenna Ortega), nedbá varování matky a vysloví slovo Beetlejuice: ne jednou, ne dvakrát, ale rovnou třikrát! „Čus, je tu Juice,“ zjeví se zlomyslný démon se zákeřným příslibem, že udělá Lydii šťastnou. Portál do říše mrtvých pak dá příležitost i novým postavám, jimiž jsou Delores (Monica Bellucci), Wolf Jackson (Willem Dafoe), Rory (Justin Theroux) nebo otec Damien (Burn Gorman).

Tim Burton je kromě režie i spoluproducentem, scénář mu napsala dvojice Alfred Gough a Miles Millar, s níž spolupracoval už na seriálu Wednesday, který podobným způsobem míchá horor s černou komedií. Samozřejmě nechybí hudba od dvorního skladatele Dannyho Elfmana.

Beetlejuice Beetlejuice začne v českých kinech strašit 5. září 2024. Mezitím si můžete přečíst novinky o druhé sezóně Wednesday, která přivítala slavné nové herce, ale zároveň ji někteří klíčoví opustili, a to z různých důvodů.

Zdroj: Variety, The Playlist

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný