24. května 2024 12:20

Nový trailer Policajta v Beverly Hills 4 je famózní. Eddie Murphy jako by nezestárl ani o den

Oficiální český trailer filmu Policajt v Beverly Hills - Axel F.mp4

Eddie Murphy neztratil v čerstvém traileru pokračování hitové akční komedie nic ze svého kouzla.

Policajt v Beverly Hills: Axel F, tak se jmenuje čtyřka populární série, která přichází těžko uvěřitelných 30 let po premiéře trojky. Nutno říci, že Eddie Murphy vypadá, jako by si dal jen krátkou pauzu na oběd a skočil rovnou zpět do akce, ke které patří ikonický syntezátorový motiv, čirý chaos v helikoptéře nebo blbnutí v ulicích, jemuž musela padnout za oběť snad polovina vozového parku v LA.

Čtěte také: DiCaprio jako jazzová legenda. Režisér Scorsese plánuje hvězdně obsazenou Sinatrovu biografii

Tentokrát bude v ohrožení život Axelovy dcery (Taylour Paige). Slavný polda tak bude muset spojit síly s novým parťákem (Joseph Gordon-Levitt) a starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) i Johnem Taggartem (John Ashton), aby společně zatopili zločincům a odhalili velké spiknutí. To vše v režii debutujícího Marka Molloye, jenž zatím sbíral ocenění za reklamní spoty a videa. Scénář mu dodal tým, který psal například původního Policajta v Beverly Hills, rebootované Želvy ninja nebo Aquamana.

Murphy se dlouho zdráhal obléknout se zpátky do své oblíbené bundy, ale přesvědčil ho až fakt, že se k sérii vrátil hvězdný producent Jerry Bruckheimer (Top Gun, Mizerové). Režisér Molloy pro Entertainment Weekly nedávno popsal, jaká byla jeho tvůrčí metoda: „Měli jsme na place jednoho z nejlepších komiků, v mých očích možná vůbec nejlepšího na světě. Obrovskou součástí mé práce bylo vytvářet mu prostor pro improvizaci. Chtěl jsem, aby se hrálo podle scénáře, na druhou stranu Eddiemu chcete dát volnost, protože vás za ni odmění.“

Policajt v Beverly Hills: Axel F dorazí na stream už 3. července. V dalších rolích uvidíme Kevina Bacona, Paula Reisera nebo Taylour Paige.

Zdroj: Collider, The Playlist

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný