27. března 2024 17:40

Avengers 6: Downey by se měl vrátit jako hlavní záporák

Chystá se opětovné setkání oblíbených hrdinů? Fanoušky by jistě potěšilo.

V Marvel Studios si moc dobře uvědomují, že se nová generace hrdinů úplně neuchytila a přemýšlí, jak do hry vrátit ty největší hvězdy. Podle informací známého insidera MyTimeToShineHello se pro šesté Avengers s podtitulem Secret Wars chystá opětovné setkání Iron Mana (Robert Downey Jr.) a Spider-Mana (Tom Holland). Mělo by však mít dost zvláštní příchuť.

Čtěte také: Pokud se těšíte na Johnnyho Deppa v Pirátech z Karibiku 6, můžete přestat

Scénář obou chystaných Avengers aktuálně píše Michael Waldron (Loki, Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství) a pro vyvrcholení dvojice týmovek plánuje pro Downeyho speciální úlohu padoušského varianty Iron Mana ze Země-838, která přijde na Zemi-616 pro pomstu. Bude to zajímavá situace, když Tony Stark ze Země-616 na konci Avengers: Endgame zachránil svým činem celé multiverzum.

Narazit přitom má i na Spider-Mana v podání Toma Hollanda a minimálně zpočátku to asi nebude tak vřelé setkání, jak by si diváci přáli. Marvel Studios údajně usilují, aby se ve filmu objevila celá původní šestice Avengers, což není vyloučeno. „Podívejte se, ještě to se mnou nikdo neřešil a musím zopakovat: nikdy neříkej nikdy. Ta role je mi však velice vzácná, takže by všechno do sebe muselo opravdu hezky zapadnout,“ řekl nedávno Chris Evans k návratu do kostýmu Kapitána Ameriky.

Momentálně však ani není jisté, zda oba Avengers filmy stihnou své původní termíny – 30. duben 2026 a 6. květen 2027. Nezdá se to však pravděpodobné, vzhledem k tomu, že oba aktuálně ani nemají režiséry, když od pětky odstoupil Destin Daniel Cretton (Shang-Chi a legenda o deseti prstenech).

Zdroj: Comic Book Movie, Inside the Magic

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný