7. září 2023 16:20

Málem zemřel. Arnold Schwarzenegger prozradil, co musel absolvovat před natáčením Terminátora 6

Akční legenda v novém videu popsala mrazivý zážitek i způsob, kterým se s ním vypořádala.

Jen pár měsíců před natáčením filmu Terminátor: Temný osud (2019) zažil Arnold Schwarzenegger kritickou zdravotní situaci, kdy mu šlo o život. Dramatické okolnosti popsal v novém videu umístěném na youtubovém kanále The Pump.

Absolvoval tehdy svou už třetí operaci srdce související s jeho vrozeným zúžením aortální chlopně, tentokrát se však mělo jednat o menší neinvazivní zákrok. Jenže když se probudil, stáli nad ním lékaři, kteří mu oznámili, že během operace bohužel poškodili srdeční stěnu, a protože mu hrozila smrt kvůli vnitřnímu krvácení, museli mu okamžitě otevřít hrudník a provést záchranu... a rutinní zákrok to rozhodně nebyl!

„Byl jsem opravdu vyděšený. Řekl jsem jim naštvaně, že to jsou teda fakt skvělé zprávy... Každopádně jsem věděl, že s tím už nic neudělám a že se z té situace musím nějak dostat. Musel jsem se dát dohromady, přeřadit rychlost a stanovit si cíl, že se dostanu pryč nemocnice,“ naznačil Arnold.

Začínal na chodbě a doslova po krůčcích. „Nejdřív deset kroků a odpočinek, pak dál a dál. Chtěl jsem, aby mi kvůli motivaci každý počítali. Vypadal jsem jako idiot, šoural jsem se po chodbách, ale nezbylo mi nic jiného, protože doktoři tvrdili, že musím cvičit plíce, protože jsem náchylný na těžký zápal plic, který bývá smrtelný,“ popsal.

Hned poté, co se dostal z nemocnice, musel začít trénovat, protože za tři měsíce byla první klapka Terminátora. „Musel jsem se dostat do formy, mít pohyblivost, zvládat běhat, zvedat věci, trénovat souboje a všechno okolo. Zvládl jsem to díky pozitivnímu přístupu a hlavně podpoře všech okolo, protože nic z toho bych nezvládl sám. Všichni mě hecovali a pomáhali, takže když začalo natáčení, byl jsem naplno zpět v akci,“ uzavřel.

Schwarzenegger prohlásil, že v sérii Terminátor skončil. Nedávno jsme ho mohli vidět v komediálně laděném seriálu FUBAR nebo ve třídílném životopisném dokumentu Arnold. Momentálně je pak zapojený do pěti dalších projektů. Nejblíže premiéře má ujetá akční jízda Kung Fury: The Movie, v níž si po boku Michaela Fassbendera nebo Davida Hasselhoffa zahraje amerického prezidenta.

Zdroj: Screen Rant

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný