9. listopadu 2023 15:30
Komerční sdělení

Tuhle aplikaci by měl mít v telefonu každý filmový fanoušek

Ztrácíte se v nabídce streamovacích služeb a často řešíte, na co se dnes večer budete dívat? Pak přesně pro vás má Kinobox.cz řešení. Stáhněte si Kinobox aplikaci pro Android nebo iOS a najděte, na co se dívat.

Web Kinobox.cz prošel letos na jaře redesignem a nyní přidává i nativní aplikace pro iOS a Android. Uživatelé si tak budou moct ještě snadněji procházet filmové novinky, zkontrolovat si hodnocení, ověřit si, kde je daný film online, anebo vybírat z přehledných žebříčků.

Kde je film online

Hned při spuštění aplikace vás Kinobox vyzve, abyste si nastavili streamovací služby, které si platíte. Vaše nastavení si aplikace zapamatuje a vy poté můžete procházet novinky jen z platforem, které vás zajímají. Na detailu každého filmu nebo seriálu pak uvidíte, kde je daný film online.

Dabing nebo titulky

Pokud rádi sledujete filmy a seriály s dabingem, můžete si v rámci filtrace u VOD služeb navolit i možnost „český dabing“a vybírat jen z nabídky, která tuto možnost obsahuje.

Přehledné žebříčky

V aplikaci nechybějí ani přehledně zpracované žebříčky všech žánrů. U každého filmu také rovnou vidíte, zda je dostupný online a na jaké platformě. Ušetříte si tak spoustu času vybíráním obsahu, který není nikde online.

Bohaté notifikace

Skvělou funkcí jsou i notifikace. Pokud např. čekáte na to, až bude online hit letošního roku Oppenheimer, stačí si film uložit do oblíbených nebo do watchlistu a povolit notifikace. Jakmile se objeví na nějaké streamovací platformě, Kinobox vás upozorní.

Aplikace si můžete stáhnout v Google store a App store.

Komerční sdělení

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný