14. srpna 2023 12:45

Souboj Zuckerberga s Muskem nebude. Šéf Facebooku vysvětlil, proč máme smůlu

Mediální cirkus kolem souboje miliardářů Marka Zuckerberga a Elona Muska v kleci pokračuje dalším kolem, které naznačuje, jak to celé nakonec nejspíše dopadne. Zuckerberg totiž obvinil svého rivala Muska, že ve skutečnosti vůbec nemá v plánu ke skutečnému zápasu nastoupit.

Zuckerberg v příspěvku na své sociální sítí Threads napsal: „Myslím, že se všichni shodneme, že to Elon nemyslí vážně a je čas se posunout dál. Nabídl jsem skutečné datum konání. Dana White (prezident UFC, pozn. redakce) nabídl, že z toho uděláme regulérní zápas s výdělkem pro charitu. Elon nejdřív odmítne termín potvrdit, pak řekne, že nejdřív potřebuje operaci, a teď žádá, abychom místo toho dali tréninkové kolo na mém dvorku.“

Následně dodal, že pokud si to Musk náhodou rozmyslí a bude chtít oficiální událost s pevně stanoveným datem konání, může se kdykoli ozvat. „Jinak se už musím posunout někam dál. Budu se soustředit na zápasy s lidmi, kteří tenhle sport berou vážně,“ uzavřel Zuckerberg, který se kromě tréninku MMA věnuje taky Brazilskému jiu-jitsu, v němž už absolvoval několik zápasů a je držitelem modrého pásku.

Poslední dobou se začaly šířit spekulace, že se zápas uskuteční v římském Koloseu, sám Musk pak ohlásil, že ho bude přenášet jeho sociální sít X (bývalý Twitter) a výtěžek půjde na neziskové organizace starající se o válečné veterány. Zároveň však informoval, že vůbec netrénuje a před soubojem bude potřebovat k prověření svého zdraví magnetickou rezonanci a možná i operaci.

Zdroj: Yahoo News

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný