9. srpna 2023 15:40

Jak dopadne zápas Muska se Zuckerbergem? Majitel Twitteru v tom má zcela jasno

Chystaný souboj dvou miliardářů v kleci začíná získávat čím dál konkrétnější a bizarnější obrysy.

Mark Zuckerberg a Elon Musk jsou zase o krok blíž ke slibovanému MMA zápasu v kleci. Musk totiž oznámil, že bude souboj přenášen živě na jeho sociální síti X (bývalý Twitter) a veškerý výtěžek půjde charitativním organizacím starajícím se o válečné veterány. Známé už je taky místo, kterým bude oktagon v Las Vegas. Otazníkem tak zůstává pouze datum.

Oba miliardáři mezitím na sociálních sítích víří atmosféru. Děvětatřicetiletý Zuckerberg na svých Threads uvedl, že navrhoval jako termín 26. srpen. Musk však dosud nereagoval, což v něm vyvolává pocit, zda vůbec zápas bere vážně. Rýpnul si taky, zda by pro přenos události a výběr peněz neměli použít spolehlivější platformu, než jakou je X.

Třiapadesátiletý Musk si mezitím zahrál na prognostika: „Pokud bude souboj krátký, pravděpodobně vyhraju. Pokud se protáhne, mohl by urvat vítězství on díky výdrži. Jsem daleko větší a váhové kategorie neexistují v MMA jen tak pro nic za nic.“ Prohlásil taky, že nemá čas na cvičení, ale posiluje s činkami při práci. Na dotaz jednoho z fanoušků, jaký vidí smysl takového souboje, odpověděl: „Je to civilizovaná forma války. Muži milují válku.“

Zřejmě v reakci na Muskovu poznámku o jeho váhovém deficitu pak Zuckerberg sdílel svou absurdní objednávku z McDonalds, z níž je patrné, že zřejmě hodlá přibrat klasickou americkou fast-foodovou cestou: 20 nuggetů, čtvrtlibrák se sýrem, Oreo McFlurry, jablečná taštička a velké hranolky. Uznejte sami, že souboj Musk vs. Zuck míří k čím dál většímu cirkusu.

Zdroj: The Verge, SFGate

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný