29. srpna 2023 14:15
Adam Vala

Bydlení nejlepšího fotbalisty světa: Miliardový palác pro Messiho má pět bazénů i vlastní hřiště

Lionel Messi po přestěhování do Ameriky touží po novém domově. V tomhle luxusním paláci by se nestyděl ani král.

Ačkoliv momentálně bydlí v Americe ve vlastním penthousu v Miami za 5 milionů dolarů, sedminásobný držitel Zlatého míče Lionel Messi přece jen sní o něčem… větším. Podstatně větším. Messi, který aktuálně ohromuje Spojené státy týden co týden svými parádními góly za tým Inter Miami, totiž oslovil různé architekty, aby mu navrhli dokonalý rodinný palác. No a jeden takový, Jose Veliz, nyní na Instagramu sdílel svoji představu.

Konceptuální návrh zvaný „Messi Mansion“, jehož hodnota by se pohybovala mezi 80 až 100 miliony dolarů (v korunách už jsme ve sféře miliard), pak zaujme především tím, že by se jednalo o zcela samostatný ostrov. Tvar vily by pak dokonce měl písmeno M odkazující nejen na jméno Messi, ale zároveň Miami. Samotný pozemek pak čítá pět bazénů, přístav pro jachty, fotbalové hřiště, tenisový kurt nebo třeba tři heliporty.

Co se domu samotného týče, ten by pak měl mít tři patra, zahrnuje luxusní garáž pro početnou sbírku aut, samozřejmostí je i několik obřích koupelen, ložnic, kuchyní a tak dále. „Pro ty, kteří oceňují panoramatické výhledy, nabízí nemovitost i úžasný 360stupňový výhled na okolní přímořskou krajinu a poskytuje jedinečné spojení s krásou pobřeží Miami,“ napsal na Instagramu k projektu sám Veliz. Jestli nakonec jeho projekt zvítězí a Messi tento gigantický snový palác, za nějž by se nestyděli ani králové, postaví, ukáže až čas. Pokochat se však můžete už nyní.

Zdroj: Instagram, SupercarBlondie

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický