17. června 2024 15:40

Norman Reedus truchlí nad ztrátou nejlepšího parťáka ze seriálu Živí mrtví

Šlo o nejtišší, ale svým způsobem i o nejcharismatičtější postavu slavného postapokalyptického seriálu.

Herci seriálu Živí mrtví oplakávají ztrátu Sevena, belgického ovčáka, jenž ztvárnil psího parťáka jedné z ústředních postav příběhu Daryla Dixona. Jeho představitel Norman Reedus zveřejnil v instagramových stories: „Budeš mi chybět, byl jsi nejlepším seriálovým kámošem, jakého jsem kdy měl.“ Vše doplnil společnou fotkou a zlomeným srdcem.

Ke kondolencím se přidali i herci Melissa McBride (Carol), Jeffrey Dean Morgan (Negan), Lynn Collins (Leah), Khary Payton (Ezekiel) nebo Sabrina Gennarino (Tamiel). Oficiální účet seriálu pak na síti X přidal fotku Carol (McBride) a přidal rým: „All dogs go to heaven. Rest in Peace, Seven.“ neboli „Všichni psi jdou do nebe. Odpočívej v pokoji, Sevene.“ Série snímků na památku věrného psího souputníka se objevila i na oficiálním Instagramu.

Seven neboli Sedmička byl součástí seriálu od sedmé epizody deváté řady a objevil se v celkem 26 epizodách až do úplného finále v roce 2022. V seriálu neměl jméno, byl to prostě Pes. Fanouškovská stránka u jeho profilu uvádí: „Statečný a loajální. Nikdy se nevyhýbá nebezpečí a vždy poslouchá svého páníčka Daryla Dixona. Když jde o ochranu své lidské tlupy, nebojí se použít zuby a pevný stisk.“

Sevena už na obrazovkách nikdy neuvidíme, ale Daryl Dixon dostal loni svůj vlastní a celkem solidně přijatý seriál se 71 % pozitivních recenzí na Rotten Tomatoes. Letos v září se dočká druhé řady. Normana Reeduse už brzy uvidíme také ve filmu Motorkáři po boku Toma Hardyho, Jodie Comer a Austina Butlera nebo ve druhém dílu oceňované postapokalyptické videohry Death Stranding, kde ztvárnil hlavní postavu Sama Portera Bridgese.

Zdroj: Deadline, The Wrap

Video, které jste mohli minout: Vetřelec 3 měl vypadat úplně jinak. Legendární upoutávka slibuje pořádný masakr na Zemi

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný