19. června 2023 16:40

Nejlepší akční scéna ze 3. série Zaklínače už je na internetu. Pokochejte se hned teď

Bojová scéna z třetí sezóny Zaklínače

Nová ukázka ze 3. série Zaklínače ukazuje hlavní hrdiny uprostřed pořádné bitky.

Takhle jsme je společně ještě neviděli. Geralt (Henry Cavill), Yennefer (Anya Chalotra) a Ciri (Freya Allan) v nové ukázce ze 3. série Zaklínače s krutou precizností masakrují své nepřátele. Právě na ústřední trojici se zaměří nových osm epizod, které uvidíme na dvě etapy od 29. června a poté od 27. července.

Nejdříve si můžeme vychutnat, jak se Ciri naučila zacházet se svým mečem, pak dorazí Geralt s Yennefer. Čelí bandě vedené starým známým Riencem (přeobsazený hercem Samem Woolfem), jemuž Yen nadhodí: „Minule jsem tě porazila důvtipem. Teď okusíš moji magii.“ Dojde tak na vrhání plamenů nebo otevírání portálů.

Závěr bitky patří především Geraltovi. Choreografie je to pěkná, jen ty doprovodné efekty vypadají trochu... nízkorozpočtově. Snad opravdu nejde o nejlepší scénu série a tvůrci v čele s showrunnerkou Lauren Schmidt mají ještě nějaká esa v rukávu, když jde o poslední možnost, jak využít služeb Henryho Cavilla, jehož ve 4. sérii vystřídá Liam Hemsworth. Vzhledem k tomu, že se to nejlepší obvykle dává do trailerů, a v těch nic lepšího nebylo, ale nakonec zřejmě nebudeme překvapeni...

Zdroj: Screen Rant

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný