16. července 2024 12:28

Stranger Things ukazují spoustu úžasných záběrů z natáčení velkého finále

Pohledy do zákulisí ukazují i novou trojici herců, kteří pomohou nasměrovat příběh k vyvrcholení.

Stranger Things čeká začátek konce. Zhruba v polovině je totiž natáčení finální páté sezóny, které probíhá v ateliérech v americké Atlantě a jejím okolí. Matt a Ross Dufferovi mají coby tvůrci na starost skutečně mimořádnou událost, jelikož většina epizod by rozsahem a náročností produkce měla odpovídat celovečernímu filmu.

V klipu slyšíme mluvit mnoho z tvůrců i protagonistů, včetně Millie Bobby Brown coby Eleven, která se svěří: „Začínala jsem v deseti letech. Teď mi bude dvacet. Je to zvláštní pocit.“ Noah Schnapp bude jako Will Byers pro celkové vyznění příběhu naprosto ústřední, což si dobře uvědomuje: „Hrozně se těším. Podle mě to bude nejlepší řada.“

Momentky ze zákulisí jsou sestříhány tak, aby divákovi neprozradily nic důležitého, přesto můžeme na chvíli zahlédnout i nové herecké přírůstky, kterými jsou Nell Fisher, Jake Connelly a Alex Breaux. Fisher (Smrtelné zlo: Probuzení) bude zřejmě mladší sestrou Mikea. Breauxe vidíme na moment, jak se ohání zbraní. Jake Connelly  pak stojí poblíž Ericy (Priah Ferguson), pravděpodobně tak bude jejím spolužákem. Mezi nováčky bude i herecká legenda Linda Hamilton (Sarah Connor z Terminátora), jejíž záběry si však tvůrci nechávají v záloze.

Čtěte také: Nový Terminátor se ukazuje prvním děsivým trailerem z temné budoucnosti

„Matt a Ross se do toho pustili opravdu naplno. Mají úžasný tým autorů, ale přesto zůstávají zapojení do procesu. Hodně píší a velmi vážně dbají, aby na sebe vše navazovalo, takže psaní zabralo spoustu času, stejně jako teď samotné natáčení,“ popsala už dříve Maya Hawke (Robin).

Pátá sezóna bude mít osm epizod, ale dosud nebylo zveřejněno, zda vyjdou společně. Finále Stranger Things dorazí v roce 2025.

Zdroj: The Hollywood Reporter, Variety

Stranger Things mají i divadelní hru o vzniku Vecny. Tady je trailer:

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický