16. července 2024 10:53

Nový Terminátor se ukazuje prvním děsivým trailerem z temné budoucnosti

Kybernetické organismy ještě nikdy nepůsobily tak děsivě jako v novém rebootu Terminátora.

Osmidílný seriál Terminator Zero slibuje rebootovat slavnou sci-fi franšízu v animované formě od slavného japonského studia Production IG, které stojí třeba za kyberpunkovým kultem Ghost in the Shell neboli Duch ve stroji. První trailer potvrzuje, že výrazně vykročí směrem ke krvavému thrilleru a hororu, což byl původní tvůrčí záměr Jamese Camerona, tvůrce celé značky.

„Není to, jak si myslíte. Ještě to nevidíte, ale směřujete k tomu střetu celý svůj život. Není cesty zpět. Fakt není. Nikdy, opravdu nikdy, se to nezastaví...“ začíná trailer hlasem jedné z bojovnic hnutí odporu Eiko (Sonoya Mizuno). Bude to právě ona, kdo se vydá zpět v čase do roku 1997, aby ochránila vědce Malcolma Lee (André Holland) pracujícího na spuštění nového AI systému (Rosario Dawson), který má být konkurencí nechvalně známému Skynetu. Ten, jak víme, se rozhodne vyhladit lidstvo a bude usilovat i o život vědce, který se potýká s množstvím hrozeb i morálních rozhodnutí.

Příběh sepsal Mattson Tomlin (Matka versus android, Malá rybka, Projekt Power) a režíruje zkušený anime veterán Masaši Kudó (Hatajate no gotoku!, Chain Chronicle). Dalšími hlasy budou v původním znění Timothy Olyphant (Terminátor) nebo Ann Dowd (Vědma).

Terminator Zero dorazí na obrazovky už 29. srpna 2024.

Zdroj: Empire, Deadline

První trailer Kapitána Ameriky 4 odhaluje červeného Hulka:

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický