18. září 2023 10:30

Bizár v Prostřeno! Cosplayerka z OnlyFans vytasí nechutné jídlo a složí divokou poctu Avatarovi

Modrý outfit - Prostřeno! S28 (17)

V soutěži amatérských kuchařů se tento týden potkají soupeři z Prahy a středních Čech. Jako první uvaří v pondělí Marie, která si nechá říkat Mery a na sítích Locorory. Milovnice bizáru naservíruje nechutná jídla a udělá si ze soutěžících legraci.

Jednadvacetiletá Mery sice studuje maturitní obor veřejnosprávní činnost, přivydělává si ovšem jako influencerka a doufá, že se tím bude živit už napořád. Žije s přítelem u svého otce a chlubí se tím, že má hodně volného času. Vstává a chodí spát, jak chce, a nic ji časově netlačí. Její velkou vášní jsou hry, má profil na OnlyFans, což ji živí. Točí videa v kostýmech ať už s vtipným nebo lechtivým obsahem, občas udělá cosplay na svou oblíbenou postavu. Ani soupeři z Prostřeno! neuniknou jejím bláznivým převlekům. Recesistka soupeře přivítá na nábřeží u Vltavy. Nasadí si paruku, kočičí uši a ocásek. Šárka a Iva, které přijdou jako první, budou z hostitelky zděšené. Pánové ji pobaveně nazvou kočkou.

Mery přišla do Prostřeno! se záměrem šokovat diváky a provokovat soupeře. Bude si z nich dělat legraci a naservíruje jim pokrmy, které jí samotné budou připadat nechutné. Z předkrmu jí bude na zvracení. Pod názvem banánové pokušení se bude skrývat zapečený banán s hořčicí, šunkou a holandskou omáčkou. Soutěžící kupodivu ochutnají a kombinace jim nebude připadat špatná. Mléčná polévka poté vyvolá v Tomášovi nepříjemné vzpomínky na školní jídelnu. Hlavní chod s názvem Kamarádské koryto bude mísa plná instantní bramborové kaše s párkem. Slibovaný S*x na talíři jako dezert budou muffiny připravené z kupované směsi.

Mery jako Avatarka:

Ke každé porci Mery vytvaruje z marcipánu lechtivé dvojsmysly – lilky, třešně a broskvičky. Jak asi hosté její srandičky přijmou? Ani v dalších dnech se pak Locorory nebude držet zpátky. K rapperovi Nenymu dorazí v úterý v kostýmu Chun-Li ze hry Street Fighter. Ve středu se spokojí jen s výrazným líčením a tričkem s motivem Pikachu. Zlatým hřebem bude její páteční líčení ve stylu Avatara. Všichni budou z make-upu nadšení a Mery se snad díky účasti v soutěži podaří zviditelnit, jak si představovala. Přidá se k tomu i hlavní výhra šedesát tisíc korun nebo desetitisícová divácká výhra?

Zdroj: Autorský text

Petra Jaroševská

redaktorka FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný