1. října 2024 17:45
redakce Prima Cool

Rozmanitý Prima podzim přináší Kamarády, Hrdinu nebo Náhradníky. Velké nové pořady dorazí na Prima COOL

Prima představuje rozmanitý podzimní program

Skupina Prima plánuje do konce letošního roku uvést ještě celou řadu novinek. Na obrazovky dorazí krimiseriál Hrdina od tvůrců úspěšného Poldy, stejně jako rodinný seriál Kamarádi, který ukazuje, že přátelství je někdy víc než láska. A to z podzimního programu skupiny ještě není zdaleka vše. Seznamte se s komplet nabídkou a starty jednotlivých podzimních novinek.

„Máme radost, že start podzimní sezony se nám povedl na jedničku. Naše pořady pětkrát týdně porážejí v hlavním vysílacím čase komerční konkurenci v cílové skupině 15+. Nová detektivní hra Zrádci s charismatickým Vojtou Kotkem v roli moderátora se přes noc stala fenoménem a přitáhla k televizním obrazovkám mladé diváky ve věku 15–40 let, což je v dnešní době obzvláště cenné. Jejich podíl u prvního dílu byl 34,44 %. Zrádci se rovněž stali jedničkou na platformě prima+. Druhá vlna podzimních novinek přináší rodinné seriály Kamarádi a Náhradníci i krimi sérii Hrdina, která navazuje na oblíbený seriál Polda. Pro nejmenší diváky plánujeme rozšířit dětskou sekci prima+ o více než tisíc nových animovaných příběhů a přidat funkcionalitu rodičovský zámek,“ přibližuje Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

Seriál ZOO střídají v primetimu Kamarádi

Po velkolepém konci oblíbeného seriálu ZOO nabídne Prima rodinný seriál Kamarádi, který v úterý a ve čtvrtek přinese příběh tří přátel, vracejících se do své rodné vesnice, aby se tam společnými silami pokusili vzkřísit komunitní život. Veronika se stane ve Stráních zastupující starostkou i místním zpovědníkem, Petrovy lékařské kvality přivedou do jeho ordinace nejednoho souseda a Oliver si začne naplňovat svůj sen o vlastní restauraci. V hlavních rolích tří nerozlučných přátel se představí David Gránský, Anastasia Trmal Chocholatá a Jan Komínek.

  • Seriál Kamarádi uvidíte od 22. října ve 20.15 na Primě, od 15. října na prima+

Poručík Hrdina v podání Jana Nedbala je neřízená střela, domýšlivý policajt, se kterým je těžké pracovat, ale který má v sobě dost velkou dávku lidskosti, abyste ho měli rádi. Dokáže porušit všechna myslitelná pravidla a své nadřízené tím neskutečně štve. Také státní zástupkyně Bartošová alias Kristýna Boková ho zpočátku nemůže vystát, přesto však pro něj postupně najde porozumění. Přinejmenším.

  • Seriál Hrdina sledujte od 23. října ve 20.15 na Primě; od 16. října na prima+

Své místo v programu samozřejmě mají i české filmy. Diváci se mohou těšit na televizní premiéru hitů Jak přežít svého muže, Jedeme na teambuilding, Matka v trapu, Nikdy neříkej nikdy, Zatmění či Jedna noc. Rodinnou podívanou pak přinese Gump – jsme dvojka.

prima+ posiluje dětský obsah

Streamovací platforma prima+ přichází na podzim s modernějším a odlehčenějším vzhledem televizní aplikace, který uživatelům zjednoduší procházení titulů. Nově bude aplikace dostupná také pro televizory značek Philips a Hisence. Mimo to prima+ výrazně posiluje dětský obsah a umožní rodičům kontrolovat, jaký obsah jejich děti sledují. Malí diváci se tak mohou těšit například na Tlapkovou patrolu, Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví, Tučňáky z Madagaskaru, v průběhu podzimu pak nově dorazí Kouzelná beruška a Černý kocour, Barbie Dreamtopia, Hot Wheels City či nové tituly ze série LEGO.

Premiéry na prima+

Být rodičem je složité. Stát se rodičem je ale někdy ještě složitější. Právě tomuto tématu se bude věnovat novinka Alice Nellis Náhradníci, kterou nabídne ještě letos videoslužba prima+.

  • Sérii Náhradníci uvidíte od 13. prosince na prima+, každý pátek ve 12:00

Minisérie slibuje citově plnou, dojemnou a někdy zábavně absurdní výpověď o lidské touze po rodině. V pokračování dokumentární minisérie Bez lítosti 2 si před kameru sednou další nejobávanější zločinci z ČR, kteří se vyzpovídají z vražd, jež spáchali.

  • Bez lítosti 2 startuje od 25. října každý pátek ve 12:00

Prima COOL

Mladý skladník v pohraničním supermarketu najde v zásilce banánů z Kolumbie kokain. Rozhodne se drogy prodávat a se svými parťáky rozjede úspěšný byznys. To je základní téma seriálu, který vás nakopne a letos na podzim se objeví na obrazovkách Prima COOL – Banáni.

Představte si, že nasednete do taxíku, a místo běžné jízdy vás čeká nečekaná šance vyhrát peníze! Ano, to je nová zábavná soutěž podle celosvětově populárního formátu s názvem COOL Taxi.

V roli taxikářů se představí Vincent Navrátil a Václav Matějovský. Dalším formátem, který opanuje obrazovky COOLu, je Těžká dřina, tentokrát ve VIP verzi. Influencery a známé osobnosti čeká makačka, kterou nikdy nezažili! S novou řadou svojí roadshow se předvede i Fotr na tripu VIII, resp. spíše Fotr na horách, a Partička Nová krev II bude hledat dalšího mistra improvizace.

Premiéry na Prima COOL

Banáni od 1. října ve 22.05 na Prima COOL, již nyní na prima+

COOL TAXI od 30. září, po až čt v 19.45 na Prima COOL, o týden dřív na prima+

Partička Nová krev II od 30. září od 21.25 na Prima COOL, o týden dřív na prima+

Těžká dřina VIP od 1. října od 21.25 na Prima COOL, o týden dřív na prima+

Fotr na tripu VIII od 2. října od 21.25 na Prima COOL, o týden dřív na prima+

redakce Prima Cool

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický