16. září 2024 13:35
redakce Prima Cool

COOL Taxi – „Jediné taxi, které Vám zaplatí“

Prima COOL přichází s novým pořadem, který slibuje nezapomenutelné zážitky a hromadu zábavy. Od 30. září máte šanci naskočit do COOL Taxi, kde na vás čeká nečekané dobrodružství v podobě hry o skutečné peníze!

Toto není obyčejné taxi – COOL Taxi je místem, kde se vše točí kolem zábavy a bystrého myšlení! Každého cestujícího přivítají naši charismatičtí moderátoři Vašek Matějovský a Vincent Navrátil. Jakmile se zavřou dveře, začíná cesta plná vzrušení. Účastníci mají možnost soutěžit v odpovídání na otázky moderátorů. Každá správná odpověď přináší hotovost – čím více správně zodpovězených otázek, tím větší odměna!

Ale pozor! Pokud se pasažéři dopustí příliš mnoha chyb, mohou být kdykoliv a kdekoli vysazeni! COOL Taxi není jen o soutěžení, ale i o adrenalinových momentech a nečekaných překvapeních.

„Jsme nadšení, že můžeme divákům představit COOL Taxi jako nový typ zábavy, který spojuje překvapení, adrenalin a soutěživost. Naši moderátoři Vašek a Vincent přinesou do pořadu jedinečnou atmosféru a spoustu smíchu,“ říká programová ředitelka skupiny Prima, Alex Ruzek.

COOL Taxi se začne vysílat pravidelně od 30. září každé pondělí až čtvrtek v 19.45 na Prima COOL. Připravte se na strhující jízdu plnou překvapení, chytrých otázek a lákavých výher. Kdo ví, možná i vy nebo vaši blízcí nasednete do COOL Taxi a vyhrajete!

redakce Prima Cool

Sdílejte článek
Štítky zábava Prima Cool Vincent Navrátil Cool Taxi Vašek Matějovský

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický