1. dubna 2024 06:00

Sledujte, jak si Plnej kotel dovezl plážovou párty na náměstí

Plnej kotel - ukázka z 8. dílu a plážová párty na náměstí

Suchánek s Genzerem vás v osmé epizodě katapultují přímo doprostřed léta.

Osmý díl pořadu Plnej kotel sledujte 1. dubna ve 21.15 na Prima COOL!

V dalším dílu zábavné auto-moto talkshow plné výzev si naše moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer vyzkouší librosáckou tatrovku 813 v terénu. V rozhovoru s vedoucím centra bezpečné jízdy Davidem Selčem padne mnoho informací nejen pro fanoušky tohoto terénního nákladního automobilu, včetně výčtu hlavních předností a možností využití. Jak to asi vypadá, když si Pražáci dovezou Tatra pláž až do Frenštátu na náměstí? A proč je Tatra jako stonožka?

Hostem osmého dílu bude automobilový závodník Aleš Loprais, který představí svou „Královnu“. Ta má 1000 koní a je postavena samozřejmě na tatrováckém podvozku. Hned potom usedne do pojízdného studia, kde ho kluci jak se patří vyzpovídají aneb všechno, co vás může ve spojitosti s Rallye Dakar napadnout. Michal zavzpomíná na své setkání se šestinásobným vítězem těchto automobilových závodů – Karlem Lopraisem.

Závěrem se podíváme na všechny účastníky soutěže Leknín roku. Jak se v ní povede poslednímu soutěžícímu, Alešovi? Mrkněte na facebookové stránky Prima COOL, kde bude již od pondělí možné hlasovat o Leknína roku!

Osmý díl pořadu Plnej kotel sledujte 1. dubna ve 21.15 na Prima COOL!

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný