4. června 2024 13:15

Seriálový Pán prstenů přijde o jednu z hlavních postav, ve druhé řadě už se neobjeví

První série budovala docela slibnou příběhovou linku, ale druhá ji bude muset předčasně utnout.

Pokud jste si v novém traileru na druhou řadu seriálu Pán prstenů: Prsteny moci nevšimli postavy léčitelky Bronwyn, nebyla to náhoda. Její představitelka Nazanin Boniadi (Ve jménu vlasti, Jak jsem poznal vaši matku) totiž oznámila, že si od září 2022 dala hereckou pauzu a ani nenastoupila před kamery seriálu.

„Chtěla jsem se soustředit čistě na aktivismus v době povstání žen v Íránu, abych se postavila za lid své vlasti, který riskoval vše pro svobodu,“ napsala na svůj Instagram. Tvůrci v čele s dvojicí Patrick McKay a John D. Payne tuto skutečnost zatím tajili, protože Bronwyn byla důležitou postavou – jako matka Thea (Tyroe Muhafidin) a láska elfského lučištníka Arondira (Ismael Cruz Córdova). Oba zmínění v Prstenech moci zůstávají, Bronwyn však s největší pravděpodobností čeká rychlá smrt.

Čtěte také: Dům ze Sám doma je na prodej za astronomickou částku. Uvnitř je basketbalové hřiště i kino

„Navzdory své vášni pro herectví jsem věděla, že by bylo třeba skutečně jedinečného projektu, který by mě přesvědčil, abych opět rozdělila svůj čas mezi každodenní hereckou práci a aktivistickou činnost,“ dodala třiačtyřicetiletá herečka, která se narodila v Teheránu, ale její rodiče prchli měsíc po jejím narození do Londýna před pronásledováním režimem po nastolení vlády islámských fundamentalistů. Oním projektem nebyly Prsteny moci, ale nezávislý snímek A Mosquito in the Ear, v němž se zhostila hlavní role po boku Jakea Lacyho (Bílý lotos, Přítel rodiny).

Druhá řada Prstenů moci dorazí na stream 29. srpna 2024. Hlavními postavami zůstanou Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo), Arondir (Ismael Cruz Córdova), Isildur (Maxim Baldry) nebo Cizinec (Daniel Weyman), u něhož málokdo pochybuje o tom, že jde o mladého Gandalfa. Ten nově potká nejzáhadnější tolkienovskou figuru – Toma Bombadila v podání Roryho Kinneara.

Zdroj: The Hollywood Reporter, Comic Book Movie

Video: Trailer druhé řady Prstenů moci

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický