7. května 2024 10:30

Nezvěstná na Prima COOL: Druhá série temné krimi má premiéru v úterý 4. června

Americký kriminální seriál se vrací na televizní obrazovky.

Bývalá agentka FBI se po několika letech, kdy byla nezvěstná, vrací do života. Jenže přitom zjišťuje, že nic už není tak, jak to znala. Když dojde k smrtícímu teroristickému útoku, její znovu oženěný manžel stojí v čele napínavého vyšetřování. Ona si mezitím snaží uchovat poslední zbytky zdravého rozumu.

Emily zmizela. Několik let o ní nikdo neslyšel. Doteď nikdo netuší, co se s ní za tu dobu stalo. Neví to dokonce ani ona sama. Když se bývalá zvláštní agentka FBI Emily Byrne (Stana Katicová) konečně vrátila domů, už na ni nečekal ani nově oženěný bývalý manžel Nick (Patrick Heusinger). Přesto je zpátky a musí se vyrovnat s vlastní tajuplnou minulostí. Jenže je něco takového vůbec možné?

Odpověď nejen na tuto otázku se snaží najít s pomocí detektiva bostonské policie Tommyho Gibbse (Angel Bonnani), který jí pomáhá zařadit se zpátky do normálního života. Manželské problémy mezi Nickem a Alice se mezitím prohlubují, ale všechno musí jít stranou, když dojde k smrtícímu teroristickému útoku.

Zatímco Nick, který také pracuje pro Federální úřad pro vyšetřování, stojí v čele nového vyšetřování, Emily se setkává s tajuplnou postavou. Její příjezd by mohl vážně narušit veškerou snahu uchovat si aspoň poslední zbytky zdravého rozumu.

Herci:

Stana Katicová

Kanadsko-americká herečka a producentka se narodila 26. dubna 1978 v Hamiltonu. Zahrála si v seriálech Castle na zabití, Nezvěstná nebo 24 hodin. Její rodiče jsou srbského původu a přistěhovali se do Kanady z Chorvatska. Má čtyři bratry a jednu sestru. Než se stala herečkou, studovala mezinárodní vztahy, ekonomii a základy práva na univerzitě v Torontu. Herectví vystudovala na The Theatre School at DePaul University v Chicagu. Kromě angličtiny mluví také plynně srbsky, francouzsky, italsky a slovinsky. Od roku 2015 je jejím manželem manažer Kris Brkljac, který byl předtím dlouho jejím partnerem a se kterým má syna.

Patrick Heusinger

Americký herec se narodil 14. února 1981 v Jacksonville na Floridě. Zahrál si v seriálech Nezvěstná, Jak přežít rozvod, Super drbna nebo Milionový lékař. Vystudoval herectví na prestižní konzervatoři Juilliard v New Yorku.

Cara Theoboldová

Anglická herečka se narodila 8. ledna 1990 ve městě Wakefield. Zahrála si v seriálech Nezvěstná, Panství Downton, Crazyhead nebo Zomboat! Vystudovala herectví na Hudební a dramatické škole Guildhall v Londýně. Kvůli roli v seriálu Panství Downton musela požádat o povolení dokončit poslední ročník studií dříve než ve stanoveném termínu.

Neil Jackson

Anglický herec, zpěvák, muzikant a scenárista se narodil 5. března 1976 ve městě Luton. Zahrál si v seriálech Nezvěstná, Stargirl, Ospalá díra, Vyšší a nižší společnost, FlashForward – Vzpomínka na budoucnost, Blade nebo Make it or Break it. Narodil se jako druhý ze čtyř sourozenců, má tři bratry. Během studií na vysoké škole se stal úspěšným boxerem. Toužil stát se hercem, ale nevěděl jak, a tak napsal muzikál a přihlásil se s ním do soutěže, ve které získal třetí místo. Než se prosadil před kamerou, začínal na divadle.

Angel Bonnani

Izraelský herec a model se narodil 7. února 1972 v uruguayském hlavním městě Montevideo. Zahrál si v seriálech Nezvěstná, Cid, Kondor, Barva moci nebo Kfulim. Jeho rodina je židovského původu. Vyrůstal v Austrálii, a když mu bylo 11 let, celá rodina se přestěhovala do Izraele. Od roku 2014 je ženatý a má dvě děti.

Matthew Le Nevez

Australský herec se narodil 10. ledna 1979 ve městě Canberra. Zahrál si v seriálech Nezvěstná, Případ Kettering nebo Offspring. Je vášnivým sportovním fanouškem. Má jednoho syna.

Postavy:

Emily Byrne (Stana Katicová)

Zvláštní agentka FBI zmizela beze stopy, když pracovala na vyšetřování zločinů sériového vraha. Byla prohlášena za mrtvou, ale po šesti letech se najednou vrátila. Na to, co se jí stalo, když byla nezvěstná, si nepamatuje. Snaží se vrátit zpátky do života, ale nic z toho, co znala, už neexistuje.

Nick Durand (Patrick Heusinger)

Zvláštní agent FBI je bývalým manželem Emily. Trápí se výčitkami svědomí, že po ní přestal pátrat. Místo toho se znovu zamiloval a oženil. Nedaří se mu udržet rovnováhu mezi svým novým životem a šokující skutečností, že se Emily najednou vrátila zpátky.

Alice Durandová (Cara Theoboldová)

Nickova nová manželka, která se stará o Emilyna syna, kvůli nečekané situaci postupně ztrácí nervy. Obává se, že Emily je nevyzpytatelnou hrozbou a připraví ji o manžela.

Jack Byrne (Neil Jackson)

Emilyn starší bratr působil jako chirurg, ale kvůli vážným osobním problémům o práci přišel.

Tommy Gibbs (Angel Bonnani)

Policejní detektiv vedl vyšetřování série nových vražd, ze kterých původně podezříval Emily. Nyní jí pomáhá vrátit se zpátky k obyčejnému životu.

Cal Isaac (Matthew Le Nevez)

Ostřílený zvláštní agent FBI, který je bývalým členem speciálních jednotek NAVY Seal, se zná s Emily i Nickem z práce. Brzy začíná mít vlastní problémy.

Nezvěstnou budeme na Prima COOL dávat vždy od pondělí do středy večer. První série začne 13. května, premiérová druhá série na ni naváže 4. června.

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný