2. února 2024 17:25

Hra na oliheň se vrací. První ukázka slibuje rozpoutání ještě většího pekla

Teaser druhé sezóny seriálu Hra na oliheň

Jedno z nejočekávanějších seriálových pokračování konečně vystrkuje růžky.

Korejský seriál o fiktivní a smrtící reality show Hra na oliheň před necelými třemi roky lámal streamovací rekordy. Druhá série má všechny předpoklady, aby něco takového zopakovala. Mezi tím si totiž velice dobře vedla i adaptace do skutečné reality show zvaná Hra na oliheň: Výzva, která sice nemohla nabídnout tak zdrcující zápletky, ale ukázala nespornou sílu konceptu.

Krátký teaser se podle všeho odehrává nedlouho po konci první řady a její hlavní protagonista Seong Gi-hun (Jeong-jae Lee) s růžovým přelivem v něm dostává po telefonu výhružku, že bude litovat svého rozhodnutí. „Najdu tě. Ať to stojí, co to stojí,“ odpovídá odhodlaně.

Kromě něho se můžeme těšit i na návrat dalších známých hereckých tváří, samozřejmě z řad těch, kteří se nedočkali brutální smrti. Stejný bude i tvůrčí tým v čele s tvůrcem Dong-hyeokem Hwangem, který by měl i tentokrát obstarat rovněž scénář a režii. Hwang upozornil, že se rozhodně nehodlá podřizovat očekáváním diváků a vydá se novými a nečekanými směry. Čekat jen variaci první sezóny by tak bylo chybou.

Premiéra nás čeká v roce 2024, ale jistě není vyloženě blízko a konkrétního data se dočkáme až v plnohodnotných trailerech. Už aby tu byly!

Zdroj: Gizmodo, Digital Spy

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný