8. července 2024 14:00

Andrej zatíná drápy. Jenny skrývá před Davem hrozivé tajemství

Escape S1 (7) - Tajemství

Dave a Jenny jsou sice stále na útěku, přesto se zdá, že se jejich situace zlepšuje. Nemají sice doklady, legitimní práci nebo jisté bydlení, mohou se ale spolehnout na oporu přátel, kteří jim poskytnou střechu nad hlavou a nějaký ten výdělečný melouch. Jejich minulost ale nespí.

Jenny se stále trápí traumaty z minulosti a zatím nerozklíčovanou záhadou z dětství. Za co šel její otec do vězení a proč si její matka sáhla na život? Odpovědi nemá ani její úzkostlivá sestra, s níž si udělá hezký den, aby obě na chvíli zapomněly na trudný život.

Čtěte také: V Česku se objevují nové drogy. Pašují se hlavně z Asie, je mezi nimi i hrozba budoucnosti

Andrej našel špínu na Jenny

Dave se vrací do kapely Escape, i když mu zatím není příliš po chuti její nový člen. Kromě toho dostal slibnou zakázku od kámoše Sida, jen se do ní pustit tak, aby kamarádovu důvěru nezklamal. Těžkou hlavu mu zároveň dělá bouchač Andrej, pracující pro Daveova otce. Hlídá ho na každém kroku a snaží se jeho vztah s Jenny narušit. A vypadá to, že tentokrát uspěl.

Jenny totiž v Daveových věcech najde papírek s adresou, který mu předal Andrej. Kdo na adrese bydlí a proč kvůli tomu Jenny propadla panice? To a mnohem víc se dozvíte v seriálu Escape, který můžete sledovat od pondělí do středy na Prima COOL a den poté na prima+.

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický