12. července 2023 10:48

Nový trailer Star Wars seriálu Ashoka poprvé ukazuje legendárního záporáka

Nový trailer Star Wars seriálu Ashoka.mp4

Nový trailer Ahsoky vrací do hry mnohem více postav, které známe z animovaného Star Wars seriálu Povstalci, a to včetně jednoho z nejlepších padouchů celé franšízy.

Ze všeho nejvíc to vypadá jako hrané pokračování Star Wars Povstalců. Titulní Ahsoka se v něm setká se starými známými z posádky vesmírné lodi Fantom, s nimiž vyráží do dalšího boje s jedním z nekrutějších představitelů Impéria, velkoadmirálem Thrawnem.

Otázkou je, jak bude seriál fungovat bez znalosti čtyř sérií Povstalců, pro jejich milovníky ale upoutávka představuje hotové žně. Dynamiku příběhu pravděpodobně rozvine hledání Ezry Bridgera, ztraceného na konci Povstalců, a vztah mezi Ahsokou a Mandaloriankou Sabine, jíž se rozhodne zasvětit do tajů výcviku Jedi.

Upoutávka seriálu pod vedením veterána série Davea Filoniho (Star Wars Povstalci, Klonové války)  ukazuje všechny klíčové hráče: kromě Ahsoky (Rosario Dawson), Sabine (Natasha Liu Bordizzo), Hery (Mary Elizabeth Winsteadová), Mon Mothmy (Genevieve O’Reilly) a Choppera konečně na chvíli uvidíme i Ezru (Eman Esfandi) a samotného Thrawna (Lars Mikkelsen).

Novými postavami jsou bývalý rytíř Jedi a toho času žoldák Baylan Skoll (nedávno zesnulý Ray Stevenson) a jeho učednice Shin Hati (Ivanna Sakhno). Zároveň by se měli v seriálu objevit Hayden Christensen jako Anakin Skywalker/Darth Vader a Temuera Morrison jako bývalý klonový voják Rex. První epizodu uvidíme už 23. srpna 2023.

Zdroj: Vulture

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný