12. června 2023 11:55

Star Wars ohromují prvním trailerem na open world od vydavatele Assassin's Creed

První trailer hry Star Wars Outlaws

Dlouho očekávaná Star Wars hra s otevřeným světem se konečně představuje.

Společnost Ubisoft, známá především sériemi jako Assassin's Creed nebo Far Cry, se konečně vrhne do předaleké galaxie se hrou Star Wars Outlaws. Půjde o akční adventuru s otevřeným světem, v níž se hráči stanou nejhledanějšími lumpy galaxie. Vyjde už příští rok pro PC, PS5 a Xbox Series X/S.

Na starost ji dostalo švédské studio Massive Entertainment, které má za sebou třeba sérii Tom Clancy's The Division, ale chystá taky ambiciózní titul Avatar: Frontiers of Pandora. Odehrávat se bude mezi filmy Impérium vrací úder a Návrat Jediů a hlavní hrdinkou bude Kay Vess (hraná Humberly Gonzáles), která se spolu se svým společníkem Nixem (Dee Bradley Baker) vydá na loupežnou výpravu galaktických rozměrů.

Právě svět podsvětí, psanců a pašeráků, kteří využívají chaotické situace válek, má vytvářet dostatečně nové a zajímavé konflikty a zápletky. Vydat bychom se měli na několik planet, z nichž některé budou známé a jiné úplně nové jako třeba Toshara, která se mihne i v traileru. Podobně jako Jabba Hutt nebo Han Solo zalitý v karbonitu!

Zdroj: Games Radar

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický