9. června 2024 15:15

Vémola odhadl, kolik dostane za odvetu století. Za pohádkovou částku by pořídil byt

Rozhovor s Karlosem Vémolou

Karlos Vémola vybojoval vítězství proti soupeři, který mu před pěti lety uštědřil celkem ponižující porážku. Kromě toho měl ale také pohádkovou motivaci.

Oktagon je za námi a pro mnohé se jednalo o obrovskou událost. Pražský Eden burácel publikem o zhruba 26 000 divácích, zatímco sportovní ring se otřásal údery, které si navzájem uštědřovali Karlos Vémola a Attila Végh. Už dlouho před konáním zápasu bylo jasné, že se bude jednat o zápas století. Nakonec to byli právě tito dva zápasníci, kteří v roce 2019 připravili utkání století, a letos se podařilo zápasnický nářez zopakovat.

Drahé vítězství

Z dramatického souboje vyšel tentokrát vítězně Vémola. Od začátku nasadil agresivní přístup a dal si záležet o poznání více než před pěti lety, kdy proti Véghovi prohrál. Tentokrát nasadil Véghovi arm triangle, jímž Véghovy šance přiškrtil už ve druhém kole a obrátil průběh zápasu ve svůj prospěch.

Čtěte také: Karlos Vémola to dokázal: V „Odvetě století“ porazil Végha. Bude „Terminátor“ pokračovat?

Zbývá otázka, kolik si během zápasu vybojoval. Zápasník už naznačil, že jeho odměna bude několikanásobně vyšší než za minulé utkání s Véghem, a pokud jsou předběžné odhady přesné, půjde o pohádkovou sumu peněz.

„Je to přesně pětkrát tolik než na první zápas. Myslím, že si to zasloužím. Chci stejné prachy, jako dostane Attila,“ prozradil Karlos Vémola, jenž si v prvním zápase přišel přibližně na 1,5 milionu korun. Předběžný odhad je tedy cca 7 milionů korun, což je v českém MMA prostředí řádově nevídaná částka. Střízlivé odhady hovoří o tom, že Végh i Vémola dostanou kolem 5 milionů korun.

Čtěte také: Attila Végh je muž dvou tváří. Mimo klec pohodář a smíšek, v ní agresivní bestie

Vémola a Végh platí za největší současné hvězdy tohoto sportu, na jejich utkání se prodávaly vstupenky v cenách 1 290 korun do 24 900 korun, podle míst k sezení. Jak moc ale bude konečný honorář obou bojovníků závratný, nechutný nebo přímo zdrcující, to budou ve výsledku vědět pouze zápasníci a Oktagon.

Zdroje: Hrot/Sport.cz

Vémolova první slova po výhře: Něco takového už dlouho neuvidíte

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický