30. srpna 2023 15:00
Adam Vala

Tiktokerka čelí kritice kvůli bizarní věci, kterou dělá na prvním rande

Randit s celebritou není jen tak. Ještě nebezpečnější ale může být randit s tiktokerkou.

Nebyl by to týden na TikToku, kdyby se nezrodil nějaký nový nebezpečný trend, někdo se neztrapnil, někdo neodhalil horentní sumy, jaké si svými videi vydělává, a kdyby na sebe někdo neprásknul něco bizarního. Populární tiktokerka Sofia Franklyn teď málem trefila všechny výše zmíněné věci, když prozradila, co požaduje od mužů na prvním rande.

@sofiafranklyn I think im just being efficient? #sofiawithanf ♬ original sound - Sofia Franklyn

Randění, zejména pomocí appek jako Tinder, může být občas docela náročné. Sledovat nejnovější trendy, změny etikety a celkově se vyznat ve způsobu komunikace s případným protějškem vyžaduje trpělivost, nasazení a často i důvtip, bez kterého je snadné se kompletně ztratit. Aby toho nebylo málo, existují pak ještě dívky jako Franklyn, které mužům kladou naprosto nesmyslné požadavky.

Kráska, která má vlastní podcastový pořad, kam si zve celebrity a často s nimi rozebírá nejnovější hollywoodské drby, v nedávné epizodě prohlásila, že na prvním rande kontroluje mužům jejich bankovní konto a bere si jejich bankovní údaje, aby se přesvědčila, že jsou bohatí. Jednoduše totiž odmítá randit s chudými.

Přesnou částku, od které se tiktokerka odpichuje dál, už neprozradila, nicméně na otázku, proč jí tolik zajímají právě peníze, odpověděla, že je sama extrémně úspěšná a hledá muže, který tak bude na stejné úrovni. Jinak je to prý ztráta času. Za svá slova každopádně sklidila na sociálních sítích značnou kritiku – většina lidí ji označila za zlatokopku. Někteří si pak dělali srandu, že kytky už jsou zjevně příliš staromódní, odteď se budou ženám nosit daňová přiznání.

Není to každopádně poprvé, co se internet horlivě diskutuje něčí randící metody. Jenom minulý měsíc jistá žena schytala kritiku za to, že si potenciální partnery filtruje na pracovní síti LinkedIn.

Zdroj: Dexerto, TikTok

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický