16. května 2024 17:05

Nejhezčímu muži Velké Británie je 64 let. Jmenuje se Jeremy Clarkson

Volba nejhezčího muže Velké Británie a Irska má překvapivého vítěze. Je jím prostořeký moderátor.

Nejvíce sexy muž Spojeného království Velké Británie a Severního Irska je titul, na nějž mohlo dosáhnout až 50 kandidátů. Na webové stránce Illicitencounters.com hlasovalo celkem 2 000 lidí, kteří kandidáty hodnotili na stupnici 1-10 bodů, přičemž 10 bylo nejvyšší skóre. Mezi kandidáty byli například princ William, Idris Elba či Cillian Murphy.  Ultimátní vítěz ale všechny překvapil.

Mohlo by vás zajímat: Jeremy Clarkson končí s pořadem o autech. Raději už bude jen farmařit

Zlý hoch z farmy

Zatímco například Cillian Murphy se ocitl na pátém místě, první příčku ovládl někdejší moderátor Top Gearu Jeremy Clarkson. Ten momentálně slaví úspěch se svou reality show Clarksonova farma, a právě jeho farmaření údajně britským ženám imponovalo natolik, že 64letému moderátorovi s prořízlými ústy vyneslo 9 z 10 bodů.

Podle vyjádření mluvčí stránky Illicitencounters.com Jessicy Leoni zafungovala Clarksonova „aura zlého chlapce z farmy.“ Možná i proto se Clarksonovo farmaření brzy dočká čtvrté řady. Aura „zlého hocha“ byla ostatně tím, co před lety vyšvihlo Top Gear mezi nejsledovanější a nejpopulárnější televizní pořady.

Zdroje: Illicitencounters.com/Daily Mail

Video, které jste mohli minout: Chystají se vaši prarodiče autem na dovolenou? Před cestou je připravte, radí dopravní expert

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický