18. dubna 2024 16:15

Sandra Nováková se svlékla pro Playboy. Musela, aby potěšila manžela

Herečka popsala svou cestu na stránky legendárního pánského časopisu.

Sandru Novákovou (42) jsme zvyklí vídat na stříbrném plátně a televizních obrazovkách. Jen pár dní před svými dvaačtyřicátými narozeninami nicméně přijala nabídku vyměnit na chvíli profesi herečky za modelku. A to hned tak trochu hanbatou. Pročež se Sandra ocitla na trochu jiném place, než na jaký je zvyklá z filmování. A celé to navíc vzniklo na upřímné přání jejího manžela režiséra Vojtěcha Moravce (36).

„Musela jsem se smát, protože můj muž o tom mluvil asi dva roky. Dva roky mě poňoukal a říkal, že by mi z Playboye měli rozhodně zavolat. Že mám poslední léta na to nechat se nafotit, protože teď vypadám mimořádně dobře,“ prozradila webu Prima COOL Sandra Nováková přímo během svého focení pro vyhlášený pánský magazín. „Jednou večer o tom dokonce tak vášnivě mluvil a druhý den ráno mi zavolali s touto nabídkou. V podstatě jsem tudíž neměla na výběr. Musela jsem to vzít, abych potěšila svého manžela,“ svěřila se Sandra s historkou, která předcházela odhalenému focení.

Fanoušci černovlasé herečky s pronikavě zelenýma očima si velmi dobře pamatují fotku na jejím Instagramu, na které si Sandra vyfotila nahatý hrudník, prsa si ale chytře zakryla stínem. Mohou se tedy obdivovatelé krásy ženských těl těšit, že v časopise uvidí něco podobného? „Myslím, že ano. Akorát tedy v časopise se bradavky nemusejí vymazat,“ přislíbila s šibalským úsměvem Sandra, že by případně ze sebe mohla odhalit i trochu víc. Přípravu na focení pro legendární magazín herečka rozhodně nepodcenila. Období, které vyplnilo čas mezi Sandřiným souhlasem a focením samotným, využila naplno.

„Poslední měsíc jsem se snažila dělat třeba i dvě stě dřepů denně, taky sklapovačky a posilovat zlehka i ruce. To mě ale moc nebaví. V posledních pár dnech jsem chodila i do solária, abych trochu opálila tělo bílé po zimě. A taky jsem navštěvovala svůj oblíbený salon a absolvovala v něm různé procedury, kterým můj muž říká mandlování zadku,“ poskytla Sandra podrobný výčet jednotlivých kroků přípravy na velké focení. Na dotaz, zda skutečně dělala denně dvě stě dřepů, herečka odpověděla: „Jo, někdy i tři sta.“ Nejen sportem zocelené a zpevněné křivky Sandry Novákové vychází zvěčněné v květnovém vydání legendárního magazínu už osmnáctého dubna.

Playboy, to jsou krásné ženy a chytré články. Květnové číslo Playboye je v prodeji od 18. dubna 2024.

Kisa Císařová

redaktorka FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný