13. února 2024 13:40
Karolína Oehmová , redakce Prima Cool

Co překvapilo Moniku Timkovou? Poznejte novou tvář Bábovek a plechovek

Bábovky a plechovky – Monika Timková

Bábovky a plechovky se už brzy vrátí na televizní obrazovky a diváci se tak opět setkají s dvojicí sympatických moderátorek, které si vezmou do parády jednu oblíbenou a vcelku rozšířenou zálibu – řízení auta. Koncept seriálu tvoří souboj blondýny a brunety v podobě různých úkolů, spojených s úskalími motorismu.

První sérií provázely Tereza Tobiášová a Marie Stará, které se potýkaly s takovými zadáními, jako nutností sehnat elektromobil s co nejdelším dojezdem a vyjezdit ho tak, aby na určené místo dorazily s nulou. Pořad se nyní vrací v nové sérii, tentokrát ale se zásadní obměnou v moderátorské sestavě.

Čtěte také: Znáte první moderní automobil? Jeho jméno má hluboce lidský význam

Nečekaný host

Marii Starou nahradí ve druhé řadě Bábovek a plechovek herečka Monika Timková, známá například z Vyšehradu. S tou pojí Bábovky i jeden z hostů, hereččin bývalý partner Jakub Štáfek, jehož účast byla pro moderátorku trochu šokem.

„Měla jsem dělat rozhovor s rallyovým závodníkem, tak jsem měla připravený otázky, a najednou koukám a říkám si – to vypadá jako Kuba Štáfek. A byl to Jakub Štáfek, můj bývalý partner,“ komentuje nesnadnou situaci herečka v rozhovoru s Karolínou Oehmovou. Jak se jí se situací podařilo vyrovnat a jaký má vztah k autům, uvidíte v pořadu Bábovky a plechovky 14. února na Prima COOL, případně už 7. února na prima+.

Karolína Oehmová

redaktorka FTV Prima

Všechny články autora

redakce Prima Cool

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný