Ideály českých hvězd: Koho milují porotci soutěže Hledáme Playmate?

Playboy. Večeře porotců soutěže Hledáme Playmate

Přihlašování žen, které touží získat titul Playmate, je v plném proudu. A tak si porotci soutěže s názvem Hledáme Playmate dohodli společnou večeři. Slavné dámy i známí pánové si během společného hodování navzájem sdělili, co podle nich ta jediná a pravá Playmate musí mít. Svůdné porotkyně také prozradily i jména svých idolů.

„Podle mě musí být sexy, charismatická a vtipná. Měla by být určitě hodně sebevědomá, musí si prostě věřit, že je krásná,“ odpověděla Lady Dee na otázku, jaká kritéria by podle ní měla splňovat žena, která si letos zaslouží získat titul Playmate.

„Já chci vidět ženu, která když přijde do místnosti, všichni se za ní otočí. Je jiná, vyniká a je nenahraditelná. A samozřejmě musí mít pokoru, protože Playboy s ní bude nadále pracovat, tak aby ta spolupráce byla příjemná,“ přednesla svou představu o nové Playmate Julie Hojdyszová.

CHCETE SE STÁT NOVOU PLAYMATE? PODMÍNKY A REGISTRACI NAJDETE ZDE.

Podle fitness trenérky Karolíny Huvarové letos titul Playmate vyhraje dívka, která porotce zaujme na první pohled. A krásná černovláska bude u soutěžících hledat ještě jednu věc. Překvapivě to ale nebude vypracované tělo, jak by od ní mohl leckdo očekávat. „Pro mě jsou velmi důležité zuby. To je možná i taková moje úchylka, musím říct,“ prozradila na sebe s úsměvem plným krásně rovných bílých zubů Karolína.

Miro Šmajda se těší na výraznou ženu

A jak to vidí porotce a zároveň i fotograf Miro Šmajda, který vítězku následně zvěční na stránky vyhlášeného magazínu ? „Určitě by měla být samozřejmě výrazná. Bez ohledu na to, jestli je to takový ten dravější typ nebo třeba více pure typ. Měla by být fotogenická a musí z ní vyzařovat něco zapamatovatelného,“ je přesvědčený Miro Šmajda.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dcera má všechno. O své práci jí řeknu sama, tvrdí Lady Dee

Abychom si mohli udělat ještě lepší představu, jaké ženy se nejvíc blíží ideálům našich porotců, tady jsou konkrétní jména.

„Za mě je ideálem Jennifer Lopez,“ vypálila bez zaváhání a stručně Karolína Huvarová. „Já jsem jako malá holka strašně ráda koukala na Angeliku. Za mě to byla úplně nádherná, přirozená žena, která se mi neokoukala dodnes,“ zavzpomínala historicky první vítězka castingu Hledáme Playmate Denisa Gudelj. Když se ale budeme bavit o současnosti, i tam má půvabná Playmate své jednoznačné favoritky. „Hodně poslouchám rapovou muziku, takže za mě jsou ideálem třeba Cardi B nebo Nicki Minaj, takové samice,“ má jasno Denisa.

„Mým idolem krásy byla vždycky moje maminka,“ vysekla poklonu své mamince a odklonila pozornost od slavných žen Julie Hojdysová.

Společně s titulem Playmate získá letošní vítězka focení pictorialu v Jižní Francii. Pokud si myslíte, že máte to, co porotci hledají, přihláška je na internetových stránkách magazínu Playboy. Vyplnit a odeslat přihlášku můžete do sedmnáctého dubna.

Josef Šťastna

konzultant obsahu FTV Prima

Všechny články autora

Kisa Císařová

redaktorka FTV Prima

Všechny články autora
Sdílejte článek
Štítky Lady Dee Playboy Karolína Huvarová erotika Sharlota Denisa Gudelj Miro Šmajda Hledáme Playmate Julie Hojdyszová Ján Bulka

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný