15. září 2023 10:49

Strhující trailer nového Avatara konečně odkrývá pozadí války o Pandoru

Příběhový trailer hry Avatar: Frontiers of Pandora

Novinka představí různé klany ze západních oblastí planety Pandora, které se budou muset spojit v boji proti lidským kolonizátorům.

Vydání napjatě očekávané akční adventury Avatar: Frontiers of Pandora je za rohem a vývojáři z Ubisoftu tak v nové upoutávce přibližují zápletku. Dozvěděli jsme se taky, jak celý příběh zapadne do světa planety Pandora.

Hráčova postava byla v raném věku unesena jednotkami RDA v rámci převýchovného programu pro nepoddajné domorodce. Když se jí podaří po dlouhých patnácti letech vrátit mezi Na’Vi, bude se s nimi muset znovu sžít, propojit se s celým ekosystémem, ale taky pátrat po svém kmeni Sarentu, který byl dlouho považován zmizelý.

Během hraní poznáme taky na tradice fixovaný kmen tkadleců Aranahe, k boji odhodlané nomády Zeswa nebo záhadné a samotářské léčitele Kame’tire. Pro úplnost – původní film se zaměřil na lesní klan Omaticaya a loňská dvojka na vodní lid Metkayina. Trojka má představit méně harmonický a zrádný popelavý klan z oblasti vulkánů.

Akční adventura s RPG prvky a otevřeným světem vyjde 7. prosince 2023 pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Hráči na PS5 získají zdarma bonusový balíček Aranahe Warrior Pack. Vyrazíte koncem roku na Pandoru?

Zdroj: WhatIfGaming

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný