12. dubna 2024 10:25

Kingdom Come 2 se blíží. Představení velké nové hry od Warhorse proběhne příští týden

Málokdo pochybuje o tom, že se vrátíme do středověku v zemích českých.

Čeští vývojáři z Warhorse Studios po více než šesti letech od vydání svého populárního RPG bez draků a kouzel Kingdom Come: Deliverance (a pouhý měsíc po jeho portu na handheldovou konzoli Nintendo Switch) konečně oznámí svou příští hru. Stane se tak ve čtvrtek 18. dubna ve 20 hodin skrze YouTube a Twitch.

Ačkoli zatím chybí jakékoli podrobnosti, už z obrázku doprovázejícího oznámení lze snadno vyčíst, že půjde s jistotou o pokračování Kingdom Come s novým podtitulem. Podle zákulisních informací by měl hlavním hrdinou zůstat Jindřich, jelikož příběh prvního dílu nechal jeho příběh jasně otevřený.

V sázce by však tentokrát mělo být daleko více, což bude odrážet měřítko a ambice hry. Podívat bychom se měli i do Kutné Hory, města překypujícího bohatstvím, které se proto stává důležitou silou v mocenských bojích.

Čtěte také: Chcete být řidičem pražského metra? Nová česká hra Back in Service je parádním simulátorem

Nedávno pražští Warhorse Studios oznámili, že se původní hry prodalo už šest milionů kopií, což jenom odráží neutuchající zájem o hru, která trefila specifickou skupinu hráčů a stala se celosvětovým kultem. Pro hru vyšla čtyři rozšíření: Kolonizace, Milostné dobrodružství bodrého rytíře Pana Jana Ptáčka, Kunovi harcíři a Úděl ženy. Kingdom Come: Deliverance jsme sice původně dostali bez českého dabingu, ale ten později vznikl díky práci komunity, kterou podpořili i vývojáři.

Zdroj: PC Gamer, Game Informer

Jak vznikal komunitní český dabing ke hře Kingdom Come: Deliverance:

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný