10. srpna 2023 12:15

Letošní Call of Duty ukazuje v prvním nabušeném traileru legendárního záporáka

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Makarov trailer

První trailer nabízí intenzivní atmosféru a taky krátké útržky ze samotného hraní.

První plnohodnotný trailer letošního Call of Duty: Modern Warfare III je konečně venku a zaměřuje se na úhlavního nepřítele, kterým nebude nikdo jiný než nechvalně známý Vladimir Makarov. Dočkali jsme se v něm taky krátkých momentek z gameplaye. Navíc potěšilo oznámení, že si poprvé v historii série budeme moci přenést obsah z předchozího dílu.

Tak jako u předchůdců půjde opět o variaci na původní trojku Modern Warfare. Bohužel zatím není jasné, v jaké míře se ve hře objeví Praha, jako tomu bylo v originále. Trailer vyprávěný hlasem kapitána Price se soustředí na vracejícího se padoucha Makarova, který si svou hrozivou moc zvládá udržet i za mřížemi a je jen otázkou času, kdy zase udeří...

Co se týče přenesení obsahu, týká se všech zbraní i kosmetických předmětů, které budou pro oba tituly společné. Stačí být přihlášen na svůj účet a vše z minula už bude při spuštění v patřičném vylevelování čekat ve hře.

Datum vydání hry je 10. listopadu 2023, kdy odstartuje i speciální událost v Call of Duty: Warzone. Více podrobností a další videa pak dorazí už 17. srpna.

Zdroj: IGN

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný