20. června 2023 16:25

Vyproštění 3: Režisér akčního hitu prozradil, co nás čeká příště

Původně samostatný film se rozroste v celou franšízu, která bude mít taky dalšího hrdinu.

Když na konci prvního Vyproštění hlavní hrdina Tyler Rake (Chris Hemsworth) umíral zkrvavený na mostě, málokdo čekal, že se ještě někdy vrátí. Jenže úspěch jedničky zadělal na aktuální dvojku a oficiálně potvrzeny byly už přípravné práce na trojce, o niž se postará režisér obou předchozích filmů Sam Hargrave. Co všechno o ní víme?

Režisér si pochvaloval, že se mu do dvojky podařilo dostat hvězdného Idrise Elbu v roli tajemného Alcotta. Ten zprostředkuje hlavnímu hrdinovi novou misi, která má pro něj osobní pozadí – má totiž z gruzínského vězení dostat sestru své bývalé ženy a její dvě děti, které tam drží mafiánský manžel. Alcott pracuje pro kohosi mocného v pozadí, což v závěru filmu otevře možnosti pro další rozšíření celého univerza ve stylu podobném sérii John Wick, již mimochodem taky režíruje bývalý kaskadér.

„Věděli jsme, že chceme uvést novou postavu, díky níž Rake získá možnost nové a osobnější výzvy,“ přiznal režisér pro Tech Radar. A právě s Alcottem mají tvůrci velké plány, dokonce by se měl stát novým Rakeovým parťákem. „Rád bych z nich udělal tým, což je dost jasné z konce filmu, kde chci na tohle spojení diváky navnadit... Ale hlavním cílem bylo uzavřít jednu kapitolu Rakeova života a ukázat, že se příště o něm dozvíme ještě víc,“ naznačil Hargrave s tím, že film má taky potenciál pro spin-offy: „Máme tam spoustu postav, jejichž příběh by stál za odvyprávění.“

Zdroj: Tech Radar

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný