8. července 2023 06:00

Odešla jsem od televize. Veronika Arichteva prozradila, který drsný film nezvládla dokoukat

KVIFF: Veronika Arichteva ve Varech

Veronika Arichteva (37) v Karlových Varech absolvovala malý filmový kvíz, který si pro ni naše redakce nachystala. Jak obstála? Velmi dobře. Je hlavně skvělé, že herečka si umí udělat legraci sama ze sebe.

Herečku Veroniku Arichtevu jsme v Karlových Varech potkali u stánku Nespresso, kde měla setkání s kolegy od filmu a také s mladými influencery. Výborně naladěná maminka malého Luka se nejprve trošku lekla, když jsme na ni vybalili, že jsme si pro ni připravili lehký filmový kvíz. Rychle se ale uvolnila a dokázala, že patří k malé skupině hereček, které mají opravdu velký smysl pro humor.

První otázka padla na téma, u kterého filmu se Veronika nejvíce bála. „Cokoli, co jsem natočila já,“ začala se usmívat žena, která je manželkou režiséra Borise Arichteva, ale rychle dodala, že pořádně vystrašit ji umí filmy s Panenkou Chucky.

Další otázka padla na film, který Veronika nedokázala dokoukat. Je to Nabarvené ptáče od Václava Marhoula. „Byla jsem tehdy v šestinedělí a můj manžel mi říkal, ať se na to nekoukám. A měl pravdu. Já to ale strašně moc chtěla vidět, ten nápad a celá práce Vaška Marhoula se mi moc líbila, ale nezvládla jsem to,“ vysvětlila s tím, že film dokoukala po částech.

Za největší doják, u kterého tečou slzičky, považuje Arichteva Lásku nebeskou z roku 2003. A kterou velkou roli by si Veronika ráda zahrála, kdyby měla možnost jakéhokoliv výběru? „Miluji Hříšný tanec a tu roli bych si místo Jennifer Grey ráda zahrála. Taneček s Patrickem Swayzem by byl přenádherný," zasnila se žena, která často vystupuje po boku Martiny Pártlové a Nikol Leitgeb v komickém uskupení 3V1.

Sympatická herečka také vyjmenovala dva české kolegy, se kterými by ráda zašla na večeři a které opravdu miluje. Které vybrala? Její volba možná překvapí. Podívejte se nahoře na video.

Zdroj: Rozhovor v Karlových Varech

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný