24. dubna 2023 13:30

Nejlepší marvelovka od Avengers 4? První reakce na Strážce Galaxie 3 přináší velkou naději

Nový trailer filmu Strážci Galaxie: Volume 3

Parta kosmických odpadlíků se naposledy sejde v aktuální sestavě. První reakce naznačují, jak se to celé povedlo.

Režisér, producent a scenárista James Gunn je momentálně jedním z nejvíce skloňovaných jmen v Hollywoodu, protože se spolu s Peterem Safranem stal šéfem komiksových DC Studios, kde chystá kompletní restart celého vesmíru, který započne jeho vlastním filmem Superman: Legacy. Ještě předtím však završí svou trilogii Strážců Galaxie pro konkurenční Marvel. Jelikož film vstoupí do českých kin už 4. května 2023, asi vás nepřekvapí, že už padlo embargo na reakce prvních diváků ze sociálních sítí. Jaké jsou?

„Brilantní konec brilantní trilogie“, sdílí své dojmy Ian Sandwell, redaktor magazínu Digital Spy. „Velice vtipné, emocionální a každý dostane svůj moment, aby zazářil. Will Poulter v roli Adama Warlocka je úžasným oživením, ale film se správně soustředí na uspokojivé ukončení pro Strážce. Budou mi chybět,“ rozvádí Sandwell.

Více diváků se shodlo na tom, že jde o možná nejtemnější a nejsmutnější MCU film, kterému sice nechybí typická nadsázka a humor, ale jde taky o pořádný doják. „Připravte si kapesníčky!“ upozorňuje německý novinář Markus Trutt.

„Víc než kdy dřív platí, že jde o zhulenecky komediální verzi Star Wars s milými podivíny, velkou marveláckou akcí a praštěnými vtipy. Ale nic vás nepřipraví na všechny ty emoce. Příběh Rocketa je nádherný a zdrcující,“ pochvaluje si Alexander Kardelo. Podobně zajímavého prohloubení příběhu se dle reakcí dočkala i Nebula.

Rorry Cashin se při sledování neubránil slzám a umí si představit, že Adam Warlock dostane svůj vlastní film. Valentina Morillo jde ještě dál: „Jde o krásné a perfektní završení ságy a všech jejích postav. A je to nejlepší marvelovka od Endgame (celkově v TOP 3).“

Bude zajímavé sledovat, zda i plnohodnotné recenze navážou na první reakce, které bývají obecně daleko pozitivnější. Jelikož oba předchozí díly patří k těm nejlépe hodnoceným marvelovkám, nemuseli bychom se dočkat takového vystřízlivění jako jindy.

Zdroj: Screen Rant

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný