29. července 2024 14:12

Star Trek na rozcestí. Drsný špionážní trailer rozděluje fanoušky

Trailer filmu Star Trek - Section 31.

Celovečerní film měl být původně seriálem, a je to na něm dost znát.

Oscarová herečka Michelle Yeoh (Všechno, všude, najednou) se vrací do světa Star Trek ve filmu Star Trek: Section 31. Zopakuje si v něm roli Philippy Georgiou, jak jsme ji poznali v seriálu Star Trek: Discovery. Ten si svým neortodoxním stylem u skalních trekkies moc přízně nezískal, a podobně to bude zřejmě i s filmem, jehož trailer na první pohled neoplývá poctivým řemeslem, jaké by od celovečerního počinu očekávali.

Trailer doprovází píseň Formation od Beyoncé, a bývalá císařovna zrcadlového vesmíru se v něm pohybuje v morálně dost pochybném prostředí Oddílu 31 – utajeném oddělení rozvědky Hvězdné flotily, jehož úkolem je odhalovat a eliminovat hrozby pro bezpečnost Federace... a to často za jakoukoli cenu. Drsnější špionážní styl a hláškování jistě nesednou každému.

Section 31 měl být původně seriálovým spin-offem, s nímž se počítalo už během natáčení první sezóny Discovery v roce 2017. Projekt nakonec přežil, ale jen v osekané podobě, bez přímého zapojení Alexe Kurtzmana (Star Trek: Discovery, Star Trek: Do temnoty, Transformers). Režie se chopil Olatunde Osunsanmi (Star Trek: Discovery, Batesův motel), a do dalších rolí obsadil Miku Martineau jako mladší Philippu, Sama Richardsona, Omariho Hardwicka nebo Kacey Rohl.

Section 31 má dorazit rovnou na obrazovky a to někdy začátkem roku 2025.

Zdroj: Space.com, The Hollywood Reporter

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora
Sdílejte článek
Štítky sci-fi trailer Star Trek: Discovery Michelle Yeoh Star Trek: Section 31

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický