29. května 2024 16:06

Lidská tragédie v řadách filmu Rebel Moon. Fanoušci se skládají na pomoc

Důležitá členka štábu se ocitla na pokraji smrti.

Zkušená hollywoodská maskérka Allie Shehorn, která pracovala například na obou dílech sci-fi Rebel Moon nebo na oceňovaném snímku Babylon, byla brutálně napadena svým expřítelem a jen zázrakem přežila více než dvacítku bodných ran do krku, rukou a do břicha. Absolvovala několik náročných operací a aktuálně se zotavuje v nemocnici.

K útoku došlo 23. května večer v jejím domově v Los Angeles. Zraněnou Allie na pokraji vykrvácení našla následující den v půl páté ráno její náhradní matka Christine White. Když se o všem dozvěděli její přátelé Emily MacDonald a Jed Dornoff, zorganizovali kampaň na GoFundMe na pokrytí nákladů na léčbu a hlavně rekonvalescenci, která si vyžádá několik měsíců, takže Allie se ještě dlouhou dobu nebude moci vrátit do práce. Aktuálně se řeší, nakolik se jí vrátí hybnost rukou.

Útočník měl podle policejních zdrojů utéct a snažit se překročit americko-mexickou hranici ve státě Texas, kde byl zatčen strážci zákona. Mělo jít o jednoho z komparzistů, s nímž se Shehornová seznámila na place Rebel Moonu.

„Allie je úžasný člověk plný vřelosti, laskavosti a lásky. Nikdo si nezaslouží prožít tak traumatizující událost, obzvláště někdo tak soucitný a starostlivý jako Allie. Cesta k uzdravení bude dlouhá a náročná, ale s vaší podporou jí můžeme pomoci ulehčit a poskytnout finanční pomoc, kterou zoufale potřebuje,“ píše se na stránkách kampaně.

Čtěte také: Jak Terminátor stvořil Jamese Camerona: Od řízení kamionu k ikonické sci-fi

Pětatřicetiletou maskérka se snad bude moci vrátit ke své milované práci, která zahrnovala také nedávný remake Protivných sprostých holek nebo seriál Hidden Canyons.

Zdroj: Deadline, Entertainment Weekly

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický