27. dubna 2023 14:15

Blíží se parádní duchařina? Slavná detektivní série sází v novém traileru na horor

První český trailer filmu Přízraky v Benátkách

Hercule Poirot v novém filmovém dobrodružství řeší smrtící duchařskou záhadu v Benátkách.

„Dnes v noci se všichni bojíme. Neumíme se schovat před vlastními duchy, ať už jsou skuteční, nebo ne,“ říká detektiv Hercule Poirot v hororovém traileru svého třetího filmového dobrodružství v hereckém i režijním ztvárnění Kennetha Branagha. Jmenuje se Přízraky v Benátkách a jde o nové zpracování příběhu Agathy Christie, který se dosud nejčastěji překládal jako Viděla jsem vraždu.

Film se odehrává v Benátkách po 2. světové válce, kdy se Hercule Poirot, užívající si důchodu v ústraní, zúčastní duchařské seance v tajemstvím a údajně i smrtí posedlém paláci. Když je jeden z hostů zavražděn, musí rozplést záhadu plnou temnoty a stínů.

Kromě Kennetha Branagha v hlavní roli se můžeme těšit na Kelly Reilly (Yellowstone, Sherlock Holmes), Michelle Yeoh (Všechno, všude najednou, Tygr a drak), Jamieho Dornana (50 odstínů šedi, Belfast), Kyleho Allena (Rosaline, Někde mezi) nebo Tinu Fey (Protivný sprostý holky, Jen vraždy v budově).

Film navazující na předchozí snímky Vražda v Orient expresu (2017) a Smrt na Nilu (2022) vstoupí do českých kin 14. září 2023. Těšíte se?

Zdroj: The Playlist

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný