14. června 2023 16:05

Zase jednou zábavná pixarovka? Nový trailer ukazuje mimozemský únos „vládce Země“

Trailer animáku Elio

Setkání s mimozemskými civilizacemi může mít opravdu nezvyklou podobu, když se ho chopí borci ze studia Pixar.

Nový animák studia Pixar s názvem Elio ukazuje první trailer s příběhem o stejnojmenném chlapci, kterého unese obří kosmická loď plná vyslanců roztodivných civilizací, jelikož si o něm myslí, že je vládcem planety Země. A Elio se po chvilkovém záchvatu upřímnosti rozhodne, že tuhle roli bude předstírat...

„Lidstvo po staletí volalo do vesmíru a hledalo odpovědi – ve zbrusu novém filmu společnosti Disney a Pixar vesmír volá zpět! Elio musí navázat nová pouta s výstředními mimozemskými formami života, přežít řadu hrozivých zkoušek a nějak přijít na to, kým má skutečně být,“ píše se v synopsi filmu. Těšit se tak můžeme na klasickou pixarovku o dospívání a hledání svého místa ve světě... zde dost mimozemském.

Roli Elia v originále namluvil Yonas Kebreab (Sweet Tooth, Obi-Wan Kenobi), jeho matku Olgu pak America Ferrera (Ošklivka Betty, Jak vycvičit draka). Režie i scénáře se chopil Adrian Molina, který je scenáristou a spolurežisérem oceňované pixarovky Coco a spoluprodukoval i nedávnou Proměnu.

Do českých kin Elio vstoupí 29. února 2024.

Zdroj: Variety

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný